Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:29 22 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Buletin de presă IPJ Constanţa - 07.05.2013

ro

07 May, 2013 10:57 937 Marime text

421.335  din 7 mai 2013
 
 
                                         BULETIN DE PRESĂ
 
 
Poliţiştii din cadrul Birului de Poliţie pentru Staţiunea Mamaia cercetează în stare de libertate doi minori, ambii în vârstă de 15 ani, care la data de 06.05.2013, ora 03.00 au fost prinşi în flagrant, în timp ce încercau să sustragă bunuri dintr-un autoturism parcat în zona de sud a staţiunii.
Din primele cercetări efectuate, oamenii legii au stabilit că unul dintre ei figura ca urmărit naţional, fiind reclamat ca dispărut din Adăpostul de zi şi de noapte pentru copiii străzii, totodată, cei doi fiind suspectaţi şi de comiterea altor furturi din autoturisme.
 Investigaţiile continuă în vederea documentării întregii activităţi infracţionale a acestora, urmând a fi propuse măsuri legale în consecinţă.
 
Poliţiştii Secţiei 1 cercetează în stare de libertate pe D. Stelian de 67 de ani, din Constanţa, care la data de 06.05.2013, ora 21.35 a fost depistat, la intersecţia bulevardului Mamaia cu strada Ciprian Porumbescu purtând asupra sa un cuţit.
 
                            ACTIVITATEA RUTIERĂ
 
           Accidente rutiere
 


          La data de 06.05.2013, ora 06.50, poliţiştii rutieri din Medgidia au fost sesizaţi cu privire la producerea unui accident.
          Din primele cercetări au stabilit că, G. Daniel, de 38 de ani, din Medgidia, a condus un scuter fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule, pe strada Preda Buzescu din localitatea Ciocîrlia de Sus, dinspre DN3 către strada Narciselor şi din cauza neîndemânării în conducere,  pierde controlul asupra direcţie şi se răstoarnă pe partea carosabilă. În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală uşoară a acestuia.

 

La data de 06.05.2013, ora 19.30, poliţiştii rutieri din Medgidia au fost sesizaţi cu privire la producerea unui accident.

Deplasaţi la faţa locului au stabilit că C. Jana, de 57 de ani, din Mangalia, a condus un autoturism  pe strada Română din Medgidia şi ajungând la intersecţia cu strada Ovidiu, nu a respectat semnificaţia indicatorului Stop, neacordând prioritate de trecere unui microbuz condus de F. Vasile Cezar, de 24 ani, care circula pe drumul prioritar, din partea stângă a autoturismului, pe strada Ovidiu, intrând în coliziune laterală cu acesta.

În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală uşoară a două persoane.

 
           Infracţiune constatată
 
          Poliţiştii din Ovidiu cercetează în stare de libertate pe L. Nicolae, de 27 ani, din localitate, întrucât a fost depistat  în timp ce conducea un autoturism pe drumurile publice fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule.
 
 
 

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii