Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:32 27 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Buletin de presă IPJ Constanţa - 11.03.2014

ro

11 Mar, 2014 12:01 1115 Marime text
R O M Â N I A
MINISTERUL AFACERILOR INTERNE

NESECRET
Nr.421887/11.03.2014
Constanţa


INSPECTORATUL GENERAL AL POLIŢIEI ROMÂNE
INSPECTORATUL DE POLIȚIE AL JUDEȚULUI CONSTANŢA



BULETIN DE PRESĂ

Cercetaţi în stare de libertate de către poliţiştii constănţeni

Poliţiştii Secţiei 2 cercetează în stare de libertate un bărbat, în vârstă de 48 de ani din Constanţa, întrucât a fost identificat de agenţii de pază, după ce a trecut de casele de marcat ale unui centru comercial, cu produse neachitate.
Prejudiciul a fost recuperat în totalitate şi predat reprezentanţilor societăţii.

Poliţiştii Secţiei 3 cercetează în stare de libertate un bărbat, în vârstă de 39 ani, din Constanţa, întrucât a fost identificat de agenţii de pază, după ce a trecut de casele de marcat ale unui centru comercial, cu produse neachitate.
Prejudiciul a fost recuperat în totalitate şi predat reprezentanţilor societăţii.

Poliţiştii oraşului Năvodari cercetează în stare de libertate o femeie, în vârstă de 34 de ani, din Năvodari, întrucât a fost identificată de agenţii de pază, după ce a trecut de casele de marcat ale unui centru comercial, cu produse neachitate.
Prejudiciul a fost recuperat în totalitate şi predat reprezentanţilor societăţii.

Poliţiştii din localitatea Fântânele din cadrul Secţiei 5 Poliţie Rurală Cogealac cercetează în stare de libertate un bărbat, în vârstă de 47 ani, din localitate, care în noaptea de 09/10.03.2014, a sustras din curtea unei vecine, zece găini, cauzând un prejudiciu în valoare de 200 lei.

Urmăriţi naţional depistaţi de către poliţiştii constănţeni

La data de 10.03.2014, ora 13.00, poliţiştii Biroului Urmăriri din cadrul Serviciului Investigaţii Criminale al I.P.J. Constanţa au depistat şi reţinut un bărbat, în vârstă de 48 ani, din Constanta, condamnat de Judecătoria Constanţa, la o pedeapsa de 10 luni închisoare pentru conducerea unui autovehicul pe drumurile publice, fără a poseda permis de conducere.
Totodată, la ora 14.00 au depistat şi reţinut un bărbat, în vârstă de 48 ani, din Costineşti, condamnat de Tribunalul Constanţa, la o pedeapsa de 4 ani si 6 luni închisoare pentru tentativă de omor.

COMPARTIMENT INFORMARE ŞI RELAŢII PUBLICE
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii