Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:33 23 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Buletin de presă IPJ Constanţa - 11.05.2013

ro

11 May, 2013 12:27 892 Marime text
421.359  din 11 mai 2013
 
 
                                         BULETIN DE PRESĂ
 
La data de 10 mai a.c., poliţiştii din Tuzla au fost sesizaţi de către un bărbat de 73 de ani, din localitatea Eforie, cu privire la faptul că o persoană necunoscută i-a sustras din buzunar o sumă de bani.
Deplasaţi la faţa locului, poliţiştii au constatat că, bărbatul, în timp ce se îndrepta către domiciliul său, a fost acostat de un bărbat şi prin exercitare de acte de violenţă, i-a sustras din buzunar 450 lei.
În urma verificărilor efectuate, poliţiştii l-au identificat şi reţinut pe A. Asim, de 48 de ani, din localitatea Tuzla, suspectat de comiterea faptei. La controlul corporal sumar, asupra acestuia a fost identificată suma de 330 lei, precum şi alte bunuri, susceptibile că ar fi fost achiziţionate cu banii sustraşi de la victimă.
Cercetările sunt continuate de către poliţişti, cu suspectul în stare de reţinere, urmând ca în cursul acestei zile să fie prezentat instanţei Mangalia, cu propunere de arestare preventivă, pentru săvârşirea infracţiunii de tâlhărie.
 
 
La data de 10 mai a.c., poliţiştii din Tuzla i-au depistat pe Ş. Nicolae, de 40 de ani,  M. Gică, de 44 de ani şi M. Iulian, de 53 de ani, toţi din localitate, în timp ce pescuiau cu plase de tip monofilament, pe lacul Cainaci.
Cercetările sunt continuate de către poliţişti, sub aspectul săvârşirii infracţiunii prevăzute şi pedepsite de art. 64, lit. m, din O.U.G. 23/2008, cu suspecţii în stare de libertate.
 
 
La data de 10 mai a.c., poliţiştii Secţiei 4 au observat două persoane care transportau cu un atelaj hipo, mai multe  obiecte metalice, iar la observarea echipajului de poliţie, au încercat să fugă. Procedând la urmărirea celor în cauză, poliţiştii i-au reţinut, stabilind că se numesc Ş. Memet, de 24 de ani şi Ş. C., de 16 ani, ambii din Constanţa.  În urma verificării atelajului hipo, poliţiştii au identificat 4 fişete metalice, a căror provenienţă nu a putut fi justificată de cei doi tineri.
Cercetările sunt continuate de către poliţişti, pentru stabilirea cu exactitate a cauzelor şi împrejurărilor în care s-a comis evenimentul.
          
           
                            ACTIVITATEA RUTIERĂ
 
Accidente rutiere
 
          La data de 10 mai a.c., ora 10.03, S. Davide a condus un autoturism, pe strada Albinelor dinspre strada Albatros către strada Constanţei şi când a ajuns la trecerea pentru pietoni în dreptul bisericii Buna Vestire, acroşează cu partea laterală dreapta faţă o minoră, care fiind lipsită de supraveghere a fugit dintre autoturismele parcate în dreptul marcajului pietonal, spre partea carosabilă. În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală uşoară a minorei.     
         
La data de 10 mai a.c., ora 09.45, S Ionica a condus un autoturism, pe strada Trandafirului dinspre localitatea Negureni către localitatea Ostrov şi când a ajuns în dreptul aleei de acces a Centrului Sanitar de Permanenţă Băneasa, efectuează viraj la stânga, fără a acorda prioritate unui autoturism, condus de I. Ervin, care circula din sens opus. În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală uşoară a pasagerului dreapta faţă din primul autoturism.  
 
          La data de 10 mai a.c., ora 16.08, G. Liliana Monica a condus un autoturism, pe strada Suceava dinspre Bulevardul Tomis către strada Adamclisi şi ajungând la marcajul pietonal situat în vecinătatea blocului M1, surprinde si accidentează uşor pe M. Ana-Maria, care s-a angajat regulamentar în traversare pe marcajul pietonal, din dreapta conducatorului auto. În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală uşoară a pietonului.  
 
 
          La data de 10 mai a.c., ora 20.10, Z. Sorin a condus un autoturism, pe bulevardul Tomis din municipiul Constanţa, pe banda nr. 2, dinspre strada Soveja către bulevardul Aurel Vlaicu şi ajungând în dreptul blocului T10, a surprins şi accidentat uşor pe S. George-Adrian care s-a angajat în traversarea străzii prin loc nepermis şi fără să se asigure, din stânga conducătorului auto. În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală uşoară a pietonului.  
 
          Infracţiuni constatate
 
          Poliţia din Poarta Albă cercetează în stare de libertate pe numitul M. Constantin, de 24 de ani, care a condus un autoturism pe drumurile publice, fără a poseda permis de conducere.
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii