Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:30 26 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Buletin de presă IPJ Constanţa - 31.07.2013

ro

31 Jul, 2013 11:50 709 Marime text
R O M Â N I A
MINISTERUL AFACERILOR INTERNE

NESECRET
Nr. 421581/Ş.C./31.07.2013
Constanţa


INSPECTORATUL GENERAL AL POLIŢIEI ROMÂNE
INSPECTORATUL DE POLIȚIE AL JUDEȚULUI CONSTANŢA

BULETIN DE PRESĂ

La nivelul judeţului poliţiştii constănţeni au fost organizate 5 acţiuni, fiind aplicate 24 sancţiuni contravenţionale în valoare de 4.040 lei.

Secţia 4 Poliţie cercetează în stare de libertate pe F. Gavril, de 25 ani, din satul Racova, judeţul Suceava, care a sustras dintr-o societate comercială piese din bronz pentru instalaţii sanitare şi mai multe produse cosmetice.

Secţia 5 Poliţie cercetează în stare de libertate pe C. Dumitru, de 39 ani, din 23 August, care a sustras mai multe componente C.F.R., din incinta Portului Constanţa şi intenţiona să le vândă la un centru de fier vechi.

Secţia 5 Poliţie a fost sesizată cu privire la faptul că pe strada Arcului a fost găsit un cadavru cu identitate necunoscută, care nu prezintă urme de violenţă pe corp. Cercetările sunt continuate în vederea identificării persoanei şi stabilirea împrejurărilor în care s-a produs decesul.

Poliţia Mamaia cercetează în stare de libertate pe G. I. de 14 ani, din comuna Bucecea, judeţul Botoşani, care a sustras de pe plajă un telefon, o sumă de bani, mai multe carduri bancare.

Poliţia Costineşti a deschis o anchetă în vederea stabilirii cauzelor decesului lui S.A.E., de 36 ani, din localitatea Oarda, judeţul Alba, care, din primele cercetări se pare că s-ar fi înecat, la data de 30.07.2013, în zona epavei din staţiune.

COMPARTIMENTUL INFORMARE ŞI RELAŢII PUBLICE

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii