Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:17 27 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Buletin de presa IPJ - Joi, 15 Noiembrie 2012

ro

15 Nov, 2012 20:18 899 Marime text

În ultimele 24 de ore, poliţiştii constănţeni au organizat 4 acţiuni, fiind aplicate 10 sancţiuni contravenţionale, în valoare totală de 6.500 lei.

Infracţiuni judiciare

La data de 14 noiembrie a.c., lucrătorii din cadrul Biroului de Poliţie pentru staţiunea Mamaia au prezentat Judecătoriei Constanţa, pe M. I. Gabriel şi D. A. Ovidiu, pentru care magistraţii au dispus arestarea preventivă pentru o perioadă de 29 zile fiind depuşi în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă, din cadrul I.P.J. Constanţa.

Reamintim că o patrulă mixtă de ordine publică, formată dintr-un poliţist al Biroului de Poliţie pentru staţiunea Mamaia şi un lucrător din cadrul Gărzii de Coastă, au depistat în flagrant doi bărbaţi care aveau asupra lor mai multe bunuri a căror provenienţă nu au putut-o justifica.

În urma investigaţiilor efectuate, s-a stabilit că acestea au fost sustrase cu puţin timp în urmă, din sediul unei societăţi de pe raza staţiunii.

Totodată poliţiştii au stabilit că suspecţii au pătruns în societate prin forţarea unei ferestre, de unde au sustras o imprimantă, un aparat cafea, un rucsac şi o haină de damă.

Poliţiştii Biroului de Investigare a Fraudelor, din cadrul Poliţiei Mangalia s-au sesizat din oficiu cu privire la faptul că N. Mădălina, de 36 de ani, din Constanţa, în calitate de administrator al unei societăţi comerciale din Constanta, în perioada 2010-2012 a reţinut şi nu a virat la bugetul consolidat al statului suma de 87.690 de lei reprezentând impozite şi contribuţii cu reţinere la sursă.

Celei în cauză i-a fost întocmit dosar penal fiind cercetată în stare de libertate pentru săvârşirea infracţiunii de evaziune fiscală.

La data de 14 noiembrie a.c., ora 13.30, poliţiştii din Năvodari au fost sesizaţi de către un localnic, despre faptul că persoane necunoscute au pătruns în locuinţa sa, de unde au sustras două telefoane mobile şi suma de 750 lei.

Din cercetările efectuate, s-a stabilit faptul că suspecţi de comiterea furtului sunt doi minori de 15, respectiv 17 ani, ambii din Năvodari,de la care au fost recuperate cele două telefoane mobile.

Cercetările sunt continuate de către poliţişti, cu suspecţii în stare de libertate, pentru săvârşirea infracţiunii de furt calificat.

ACTIVITATEA RUTIERĂ

În ultimele 24 de ore poliţiştii rutieri au desfăşurat activităţi de prevenire, cercetare şi soluţionare a evenimentelor sesizate, fiind aplicate de către aceştia 184 sancţiuni contravenţionale, în valoare de 29.600 lei.

Poliţiştii rutieri au fost sesizaţi cu privire la producerea a patru accidente soldate cu victime.

La data de 14 noiembrie a.c., ora 16.00, în judeţul Constanţa, V. Florin, de 27 ani, a condus o autoutilitară pe strada Căminului din localitatea Ovidiu şi ajungând la intersecţie cu strada Pescarului, nu a acordat prioritate şi a intrat în coliziune cu o autoutilitară condusă regulamentar de S. Cornel, de 27 ani.

În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală uşoară a lui S. Cornel.

Coducătorii auto nu au consumat băuturi alcoolice.

La data de 14 noiembrie a.c., ora 16.20, în judeţul Constanţa, B. Petre, de 27 ani, din Ciocarlia, a condus un autoturism pe DJ381 dinspre Ciocarlia de Sus către Murfaltar şi ajungând la intersecţie cu DN3, nu a acordat prioritate şi a intrat în coliziune cu un autotren condus regulamentar de L. Bogdan, de 33 ani. Din impact primul autoturism a fost proiectat într-un alt autoturism care circula regulamentar.

În urma accidentului a rezultat rănirea uşoară a trei persoane din primul autoturism.

Coducătorii auto nu au consumat băuturi alcoolice.

La data de 14 octombrie a.c., ora 16.50, în municipiul Constanţa, C. Liviu, de 42 ani, din Constanţa, în timp ce se afla sub influenţa băuturilor alcoolice, respectiv 0,96mg/l alcool pur în aerul expirat, a condus un autoturism pe bulevardul Aurel Vlaicu şi ajungând în zona unui marcaj pietonal, a surprins şi accidentat uşor pe P. Gheorghe, de 85 ani, care s-a angajat în traversarea părţii carosabile pe marcaj.

La data de 14 octombrie a.c., ora 17.20, în judeţul Constanţa, A. Lucian, de 39 ani, din Constanţa, a condus un autoturism pe DN2A dinspre Constanţa către Ovidiu şi ajungând la km. 205, a surprins şi accidentat uşor pe A. Ion, de 57 ani, care s-a angajat în traversarea părţii carosabile prin loc nepermis şi fără să se asigure.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii