Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:21 26 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Doi bărbaţi suspecţi de proxenetism reţinuţi de poliţiştii constănţeni

ro

26 Jul, 2011 14:06 804 Marime text

Doi bărbaţi suspecţi de proxenetism reţinuţi de poliţiştii constănţeni

Ieri, 25 iulie a.c., lucrătorii Serviciului de Investigaţii Criminale din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Constanţa, sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanţa au acţionat pe linia combaterii actelor de prostituţie şi proxenetism, ocazie cu care au efectuat mai multe percheziţii la domiciliile unor persoane din Palazu Mare, suspectate de practicarea acestor infracţiuni.

Cu această ocazie au fost depistaţi C.Augustin, de 29 ani şi C.Geani Claudiu, de 22 ani, ambii din Constanţa, în sarcina lor reţinându-se faptul că în perioada 2009 şi până în prezent au exploatat sexual mai multe minore. Cei doi au fost reţinuţi pe bază de ordonanţă urmând să fie prezentaţi instanţei cu propunere de arestare preventivă.

Totodată, au fost depistate pe DN2A, Constanţa-Ovidiu, minorele M.I.M., de 17 ani, din comuna Bărăganu şi F.A.C., de 16 ani, din Bucureşti. Acestea au fost audiate în prezenţa unui reprezentant din cadrul DGASPC şi le-au fost întocmite dosare penale pentru practicarea prostituţiei, fiind internate în Adăpostul de Zi şi de Noapte Pentru Copiii Străzii din Constanţa.

Cercetările continuă pentru stabilirea întregii activităţi infracţionale a persoanelor implicate şi pentru tragerea lor la răspundere penală.

COMPARTIMENTUL DE INFORMARE ŞI RELAŢII PUBLICE

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii