Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:52 25 08 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

PERSOANE CONDAMNATE DEPISTATE DE POLIŢIŞTII CONSTĂNŢENI

ro

15 May, 2013 21:21 778 Marime text
La data de 15 mai a.c., în intervalul orar 05.30 - 11.00, poliţiştii Biroului Urmăriri din cadrul Serviciului Investigaţii Criminale, au organizat şi executat o acţiune pe linia identificării persoanelor posesoare de mandate de executare a pedepsei închisorii care se sustrag de la executarea acestora.
            Cu ocazia acţiunii a fost depistat O. Cristian, în vârstă de 35 de ani, din oraşul Ovidiu, care avea de executat 4 ani închisoare, conform unui mandat de executare a pedepsei cu închisoarea emis de Judecătoria Constanţa la data de 08.05.2013, pentru săvârşirea infracţiunii de înşelăciune.
            Tot cu ocazia acţiunii a fost identificat B. Bogdan, în vârstă de 23 de ani, din Constanţa, care avea de executat 3 ani închisoare conform unui mandat de executare a pedepsei privative de libertate emis de Judecătoria Constanţa la data de 09.05.2013, pentru săvârşirea infracţiunii de furt calificat.
           Cele două persoane au fost depuse în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al I.P.J. Constanţa, urmând a ajunge în penitenciar pentru executarea pedepselor.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii