Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:00 25 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

POLIŢIŞTII CONSTĂNŢENI SE IMPLICĂ ÎN ÎNVĂŢAREA REGULILOR RUTIERE DE CĂTRE ELEVI

ro

31 May, 2013 20:04 679 Marime text
 Întrucât însuşirea regulilor de circulaţie de către elevi reprezintă o prioritate pentru poliţiştii rutieri, săptămâna acesta poliţiştii Compartimentului de Informare şi Educaţie rutieră au organizat şi jurizat, în colaborare cu reprezentanţii Inspectoratului Şcolar al Judeţului Constanţa, faza judeţeană a concursului „Educaţie rutieră, educaţie pentru viaţă!”, etapă care a avut loc la Centrul Cultural din localitatea Ovidiu.
Scopul competiţiei l-a reprezentat formarea comportamentului rutier responsabil, pe baza cunoaşterii şi respectării regulilor de circulaţie, pentru prevenirea producerii accidentelor de circulaţie în rândul elevilor din învăţământul preuniversitar.
Cei 19 concurenţi şi-au demonstrat abilităţile practice, dar şi cunoştinţele teoretice, primind totodată încurajările colegilor şi îndrumările cadrelor didactice.
În urma jurizării, echipajul câştigător a fost cel al Şcolii Gimnaziale nr. 2 Ovidiu, care va participa la faza naţională a concursului „Educaţie rutieră, educaţie pentru viaţă!”
În final toţi concurenţii au fost premiaţi pentru participare, dar în special pentru dorinţa de a arăta şi celorlalţi necesitatea şi importanţa cunoaşterii şi respectării regulilor de circulaţie.  
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii