Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:15 26 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

25.000 de ţigarete de contrabandă confiscate de poliţiştii de frontieră

ro

10 Oct, 2013 11:23 896 Marime text
Poliţiştii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă au ridicat în vederea confiscării 25.000 de ţigarete de contrabandă, transportate de un cetăţean român cu un autoturism marca Mercedes, în municipiul Constanţa.
 
În data de 09.10.2013, în jurul orei 16.30, poliţişti de frontieră din cadrul Serviciului Teritorial P.F. Constanţa, aflaţi în misiune în municipiul Constanţa, au acţionat pe linia prevenirii şi combaterii contrabandei cu produse din tutun, oprind pentru control un autoturism marca Mercedes, model C, înmatriculat în Bulgaria, condus de cetăţeanul român, C.D., în vârstă de 61 ani, cu domiciliul în municipiul Constanţa.
În urma controlului autoturismului au fost descoperite 25.000 de ţigarete mărcile Viceroy şi Ashima, fără a deţine documente de provenienţă.
          Poliţiştii de frontieră au ridicat în vederea confiscării întreaga cantitate de ţigarete de provenienţă R. Ucraina şi duty free, în valoare de 12.500 lei găsită în autoturism, iar mijlocul de transport, în valoare de 3.000 euro a fost indisponibilizat în vederea continuării cercetărilor.
          Cel în cauză s-a ales cu dosar penal pentru săvârşirea infracţiunilor de contrabandă cu produse din tutun şi evaziune fiscală, cercetarile fiind instrumentate sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanţa.
 
Purtător de cuvânt al Gărzii de Coastă
 
Agent principal de poliţie
Marius Ovidiu NICULESCU
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii