Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:01 25 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Buletin de presa IPJ

ro

01 Oct, 2013 12:33 717 Marime text
Tâlhari identificaţi de poliţiştii Biroului Investigaţii Criminale
        
În urma activităţilor efectuate Poliţiştii Biroului Investigaţii Criminale din cadrul Poliţiei Municipiului Constanţa, i-au identificat pe I. IOAN ANTONIO, de 18 ani şi F. LEONARD ALEXANDRU, de 20 ani, suspecţi de comiterea unei tâlhării, faptă comisă la data de 02 iulie a.c., asupra unui tânăr de 21 de ani, din Constanţa.
Oamenii legii au stabilit că cei doi suspecţi, prin exercitarea de acte de violenţă, au deposedat victima de un telefon mobil de ultimă generaţie, în valoare de 1.000 lei.
Aceştia au fost reţinuţi pe bază de ordonanţă pentru 24 de ore, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tâlhărie, ulterior instanţa de judecată emiţând pe numele lor mandate de arestare preventivă pe o perioadă de 19 zile.
 
Depistat de poliţiştii Secţiei 4 cu bunurile sustrase asupra sa
 
La data de 01.10.2013, ora 00.40, patrula mixtă de siguranţă publică formată dintr-un poliţist al Secţiei 4 şi un lucrător din cadrul GMJ Constanţa, au depistat în trafic un autoturism condus de P. Gheorghe, de 38 de ani, din Constanţa , în portbagajul autoturismului fiind găsite mai multe bare metalice, a căror provenienţă nu a putut fi justificată.
Din cercetările efectuate s-a stabilit că cel în cauză sustrăsese bunurile respective din incinta unei societăţi comerciale, cu punct de lucru pe strada Celulozei, bunuri ce au fost recuperate şi predate reprezentantului societăţii păgubite.
  Celui în cauză i s-a întocmit dosar penal, fiind cercetat în stare de libertate pentru furt calificat.
 
COMPARTIMENT INFORMARE ŞI RELAŢII PUBLICE
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii