Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:27 20 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Au tăiat cablu de cupru şi acum îşi fac de... lucru

ro

02 May, 2013 19:31 900 Marime text
Două persoane au fost surprinse de jandarmii care păzesc linia ferată, miercuri, 01 mai a.c., la un centru de colectare a fierului vechi din localitatea Anghel Saligny, lângă Cernavodă, cu aproximativ 15 kilograme de cablu de cupru asupra lor.
 
Un echipaj de Jandarmerie aflat în patrulare pe linia ferată Constanţa-Cernavodă i-a suprins pe Adrian G., de 37 de ani şi C.O., de 16 ani, ambii din Cernavodă, în timp ce se îndreptau către un centru de colectare a fierului vechi din Anghel Saligny, cu două sacoşe voluminoase. Asupra celor doi, jandarmii au găsit un patent, un dispozitiv de tăiere (cuter) şi circa 15 kilograme de de cupru, provenit prin arderea unor cabluri. Întrebaţi despre provenienţa bunurilor în valoare de peste 500 de lei, aceştia au declarat că le-ar fi luat, cu ajutorul unei bărci, de pe o barjă ancorată pe Canalul Dunăre Marea-Neagră, în apropiere de ecluza Cernavodă.
 
Persoanele în cauză şi bunurile găsite asupra lor au fost predate în vederea continuării cercetărilor Poliţiei Transporturi Cernavodă, pentru a li se întocmi actele premergătoare, sub aspectul comiterii faptei de furt calificat.
 
 INFORMARE ŞI RELAŢII PUBLICE
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii