Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:39 20 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Bonuri valorice în valoare de 60.000 de lei, recuperate de jandarmi

ro

25 Jun, 2012 15:57 1102 Marime text

MINISTERUL ADMINISTRAŢIEI ŞI INTERNELORJANDARMERIA ROMÂNĂ
INSPECTORATUL DE JANDARMI JUDEŢEAN  CONSTANŢAStr. Mircea cel Bătrân Nr. 108, Constanţa; tel. : 0241.618969, www.jandarmeriaconstanta.ro     -RELAŢII PUBLICE- GRUPAREA DE JANDARMI MOBILĂ „TOMIS“ CONSTANŢA Bulevardul I.C. Brătianu nr. 246, Constanţa; tel. 0241/623.435,www.jandarmeriamobilatomis.ro


Nr. 91
Constanţa, 25.06.2012

Bonuri valorice în valoare de 60.000 de lei, recuperate de jandarmi
(revenire)

         Sâmbătă, 23 iunie, a.c., un echipaj de jandarmi aflat în patrulare pe strada Independenţei, din Medgidia, a observat un pachet legat cu bandă adezivă de culoare maro, transparentă. Jandarmii au sesizat că pachetul are ruptă o latură şi în interior se află mii de bonuri valorice (bonuri de masă), în valoare totală de aproximativ 60.000 de lei.
         Pe pachet era trecut la expeditor o societate din Sibiu, iar la destinatar o societate comercială din Constanţa. De asemenea, coletul mai avea inscripţionată şi o firmă de curierat.
         S-a luat legătura cu firma de curierat care a confirmat că transporta şi că a pierdut în Medgidia un pachet cu bonuri valorice de masă.
         Luni, 25 iunie, a.c.. la reşedinţa Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Constanţa s-au prezentat reprezentanţi ai firmei de curierat. Inspectorul şef, col. dr. Costică Cojoc a predat coletul, pe bază de proces-verbal.
         Ulterior, reprezentanţi ai Jandarmeriei au mers împreună cu firma de curierat la sediul societăţii comerciale destinatare din Constanţa, pentru finalizarea verificărilor şi îndeplinirea tuturor formalităţilor.
 
OFIŢER DE RELAŢII PUBLICEINSPECTORATUL DE JANDARMI JUDEŢEAN CONSTANŢA - MR. Sorin TRANCĂ 

OFIŢER DE RELAŢII PUBLICEGRUPAREA DE JANDARMI MOBILĂ „TOMIS“ CONSTANŢA - LT. Codrin POPOIU

 

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii