Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:21 20 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Buletin de presa Drumul spre finala

ro

12 Sep, 2009 18:40 1583 Marime text

p9270227.jpgÎn drumul spre finala Campionatului de fotbal al M.A.I., echipa C.S. JANDARMII DOBROGEA s-a „oprit" vineri, 11 septembrie a.c. la Călăraşi, timp de 90 de minute, pentru a-i învinge pe rivalii de la ASPOL BUCUREŞTI.

După 90 de minute, constănţenii s-au impus cu 3-1 (0-1) în faţa poliţiştilor bucureşteni, de care au mai trecut dealtfel şi în semifinala din 2007.

Pentru echipa Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Constanţa a înscris, mai întâi, Sorin Ţeican (min. 62, penalty). Şase minute mai târziu, Gelu Hampu a adus C.S. Jandarmii Dobrogea în avantaj, iar Mihai Meiroşu (min. 87) a închis tabela, tranşând astfel disputa. Singura replică din partea Aspol Bucureşti a venit în min. 32, când Valentin Şerban a marcat din penalty.

Prin urmare, jandarmii constănţeni se califică în finala campionatului de fotbal al M.A.I., unde vor da piept cu pompierii de la I.S.U. Dolj. Partida va avea loc în ultima decadă a lunii septembrie, la Bucureşti, pe stadionul Dinamo.

***În lunile aprilie-mai, a.c., s-a desfăşurat faza grupelor Campionatului de fotbal din cadrul Ministerului Administraţiei şi Internelor (M.A.I.). Echipa Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Constanţa, „C.S. Jandarmii Dobrogea" s-a calificat pentru etapa eliminatorie, după ce s-a clasat pe primul loc, învingând echipele Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Galaţi cu 3-1, Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Brăila (3-0), Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Brăila (2-0). Singurul rezultat de egalitate s-a înregistrat în compania echipei Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Vrancea: 2-2.

A urmat etapa eliminatorie, în care echipa C.S. Jandarmii Dobrogea a trecut pe rând de Inspectoratul Judeţean al Poliţiei de Frontieră (16 iunie, optimi de finală: 1-0) şi de Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Dâmboviţa (19 iunie, sferturi de finală: 4-2).

În semifinale, CS Jandarmii Dobrogea a trecut de Aspol Bucureşti, iar I.S.U. Dolj a învins I.S.U. Olt.

COMPARTIMENTUL DE RELAŢII PUBLICE

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii