Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:16 20 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Buletin informativ - 08.03.2009

ro

08 Mar, 2009 16:04 739 Marime text

MINISTERUL ADMINISTRAŢIEI ŞI INTERNELOR
JANDARMERIA ROMÂNĂ
 
INSPECTORATUL DE JANDARMI JUDEŢEAN  CONSTANŢA
„GENERAL DE BRIGADA TEODOR MECULESCU”
-  RELAŢII PUBLICE -
Str. Mircea cel Bătrân Nr. 108, Constanţa; tel. : 0241.618969, fax : 0241.616153, www.jandarmeriaconstanta.ro

Nr. 22,
Constanţa, 08.03.09   

 B U L E T I N   I N F O R M A T I V
 Vineri, 07.03.2009, ora 19.30, administratorul Crescătoriei Piscicole Faclia a solicitat sprijinul echipelor de intervenţie din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Constanţa, pentru prinderea a două persoane care întinseseră în apele crescătoriei mai multe plase. 
  Ajunşi la faţa locului, jandarmii împreună cu lucrătorii piscicoli i-au surprins pe Florin D., de 40 ani, din Medgidia şi pe Gavrilă S., de 60 ani, din Bucureşti, în timp ce scoteau din apă, cu ajutorul unei ambarcaţiuni, plase monofilament interzise de lege.
  În urma verificărilor, jandarmii au găsit asupra celor în cauză, trei plase monofilament în lungime totală de 70 de metri, o barcă artizanală confecţionată dintr- o cameră auto, precum şi două vâsle.
  Celor două persoane le-au fost ridicate, în vederea confiscării, uneltele de pescuit şi ambarcaţiunea artizanală.
  Jandarmii au întocmit actele premergătoare pentru comiterea faptei de utilizare de plase monofilament. Dosarul urmează a fi înaintat Parchetului de pe lângă Judecătoria Medgidia.

**** În aceeaşi zi, ora 14.30, jandarmii au surprins în zona Triajului C.F.R. Palas, Constanţa, două persoane care  încercau să scoată din pământ cu ajutorul unei cazmale, o conductă în lungime de aproximativ 1,5 metri, cu diametrul de 20 cm., prevazută la unul din capete cu un capac prins într-o balama, conductă folosită pentru a proteja un hidrant de la o ţeavă de irigat. Cei doi mai aveau asupra lor un ciocan tip baros.
 Daniel R. de 30 de ani, din Vatra Dornei şi Daniel A., de 29 ani, din Comana, jud. Constanţa, au declarat jandarmilor că doreau să vândă conducta la un centru de colectare a deşeurilor feroase pentru a face rost de bani.
 Celor in cauză le-au fost întocmite actele premergătoare pentru comiterea faptei de tentativă de furt. Dosarul urmează a fi înaintat Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanţa.

COMPARTIMENTUL RELAŢII PUBLICE

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii