Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:27 20 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Buletin informativ - 09.02.2009

ro

09 Feb, 2009 18:58 903 Marime text

MINISTERUL ADMINISTRAŢIEI ŞI INTERNELOR
JANDARMERIA ROMÂNĂ
 
INSPECTORATUL DE JANDARMI JUDEŢEAN  CONSTANŢA
„GENERAL DE BRIGADA TEODOR MECULESCU”
-  RELAŢII PUBLICE -
Str. Mircea cel Bătrân Nr. 108, Constanţa; tel. : 0241.618969, fax : 0241.616153,
www.jandarmeriaconstanta.ro

Nr. 12,
Constanţa, 09.02.09   
 
B U L E T I N   I N F O R M A T I V

Duminică, 08 februarie a.c., în jurul orei 21.00, un echipaj de jandarmi aflat în patrulare pe strada Vasile Lupu din mun. Medgidia, a fost sesizată de o persoană că  cineva i-a pătruns prin efracţie în locuinţa sa de unde a sustras o borsetă cu documente personale, încălţăminte, produse alimentare, precum şi un telefon mobil marca Sharp.
În baza sesizării, în colaborare cu Poliţia Medgidia, pe baza descrierii  semnalmentelor persoanei, jandarmii l-au depistat şi imobilizat la câteva străzi distanţă pe  Şaban A., de 25 de ani, din localitate, asupra acestuia militarii găsind telefonul mobil şi mai multe bunuri sustrase din locuinţă. Cel în cauză a fost recunoscut imediat şi de persoanele păgubite.
Potrivit declaraţiilor proprietarului, cel în cauză a sărit gardul, a pătruns în imobil profitând de faptul că uşa era deschisă şi a fost auzit în timp ce scotocea prin cameră.
Ca urmare, au fost întocmite actele premergătoare pentru comiterea faptelor de furt calificat şi violare de domiciliu. Persoana în cauză a fost predată pentru continuarea cercetărilor Poliţiei Medgidia. Documentele urmează a fi înaintate Parchetului de pe lângă Judecătoria Medgidia. 
Pentru un plus de siguranţă, Jandarmeria Română sfătuieşte cetăţenii să anunţe cea mai apropiată patrulă de jandarmi dacă observă persoane cu comportament antisocial sau sunt abordaţi de persoane necunoscute, cu scopuri obscure.
 Deasemeni, se poate apela non-stop Serviciul Naţional Unic pentru Apeluri de Urgenţă 112.

COMPARTIMENTUL RELAŢII PUBLICE

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii