Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:19 20 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Buletin informativ - 10.06.2009

ro

10 Jun, 2009 19:58 641 Marime text

MINISTERUL ADMINISTRAŢIEI ŞI INTERNELOR
JANDARMERIA ROMÂNĂ
 
INSPECTORATUL DE JANDARMI JUDEŢEAN  CONSTANŢA
„GENERAL DE BRIGADA TEODOR MECULESCU”
-  RELAŢII PUBLICE -
Str. Mircea cel Bătrân Nr. 108 ; Tel. : 0241.618969, Fax : 0241.616153, www.jandarmeriaconstanta.ro

 Nr.49
 Constanţa, 10.06.09
                          
 B U L E T I N   I N F O R M A T I V

Marţi, 09 iunie a.c., ora 11.35, un echipaj de jandarmi aflat în patrulare în zona DN 3 (Constanţa-Murfatlar) a depistat, în zona C.F.R. Triaj Palas, doi bărbaţi care transportau cu o căruţă mai multe obiecte metalice.
Luaţi la întrebări de jandarmi în legătură cu provenienţa bunurilor, Ionel M., de 29 de ani şi Ionuţ C., în vârstă de 27 de ani, ambii din Constanţa, au avut variante diferite. Astfel, Ionel M. a povestit oamenilor în uniformă că a fost rugat de un cunoscut de-al său, Ionuţ C., să îi dea o mână de ajutor, pentru a căra dintr-o grădină de la marginea oraşului mai multe ţevi, două porţi metalice, un pat şi două roabe. Aşa că a pus la bătaie calul şi căruţa şi a sărit în ajutorul cunoştinţei sale.
Pe de altă parte, Ionuţ C. a declarat că l-a convins pe Ionel M. că are o grădină la marginea oraşului, de unde ar fi vrut, cu ajutorul lui, să mute mai multe obiecte metalice.
În urma verificărilor, jandarmii au stabilit că bunurile au fost sustrase din grădina lui Neculai B., din Constanţa, care a fost contactat pentru a i se înapoia obiectele metalice sustrase.
Pe numele lui Ionuţ C. au fost întocmite actele premergătoare pentru comiterea faptei de furt. Dosarul urmează a fi înaintat Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanţa.

 COMPARTIMENTUL DE RELAŢII PUBLICE

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii