Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:24 20 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Buletin informativ - 14.10.2009

ro

14 Oct, 2009 17:11 941 Marime text

MINISTERUL ADMINISTRAŢIEI ŞI INTERNELOR
JANDARMERIA ROMÂNĂ
 
INSPECTORATUL DE JANDARMI JUDEŢEAN  CONSTANŢA
„GENERAL DE BRIGADA TEODOR MECULESCU”
-  RELAŢII PUBLICE -
Str. Mircea cel Bătrân Nr. 108 ; Tel. : 0241.618969, Fax : 0241.616153, www.jandarmeriaconstanta.ro

 Nr.84
 Constanţa, 14.10.09
                          
 B U L E T I N   I N F O R M A T I V
 
În zilele de 12 şi 13 octombrie a.c., echipele de intervenţie din cadrul subunităţilor Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Constanţa au aplicat în Constanţa, Neptun, Eforie, Medgidia şi Hârşova 21 sancţiuni contravenţionale a căror valoare totală este de 5.100 de lei. Cele mai multe sancţiuni au fost aplicate în baza Legii nr. 61/ 1991, modificată, privind încălcarea normelor de convieţuire socială, tulburarea liniştii publice, provocarea şi participarea efectivă la scandal, pentru injurii, semne obscene.

Cei trei muşchetari...
Luni, 12 octombrie a.c., ora 23.30, Gheorghe G. de 20 de ani, Alexandru B., de 22 ani, Cristian B., de 20 ani şi Ilie I. din Constanţa,  se aflau  la intersecţia  dintre strada Răscoalei şi Cuza Vodă  fiind surprinşi de jandarmi în momentul în care, prin strigăte, adresau injurii şi cuvinte jignitoare, îndemnau trecătorii, citez,  „mergeţi la culcare s-a făcut târziu!”. La vederea jandarmilor, dar mai ales a sancţiunii de 300 lei pentru fiecare,  cei trei muşchetari au amuţit.

Hai mai dă un păhărel....
 Luni, 12 octombrie a.c., ora 23.30, jandarmii aflaţi în patrulare pe strada Podgoriilor din Medgidia, au intervenit pentru aplanarea unui scandal izbucnit între trei bărbaţi aflaţi în stare de ebrietate, în vecinătatea unui bar. Iusein A., de 32 de ani, Cadâr A., de 30 de ani şi Adi  A., în vârstă de 28 de ani, din localitate au fost calmaţi în cele din urmă şi au declarat că s-au luat la ceartă pe motiv că  Adi A. nu a mai dat un rând de băutură.  Prin urmare, cei trei s-au trezit din beţie la aflarea  sancţiunii în valoare de 500 de lei, pentru fiecare, pentru provocare şi participare efectivă la scandal.

Comerţ ambulant sancţionat de jandarmi
Jandarmii din Medgidia au desfăşurat marţi, 13 octombrie, a.c. acţiuni de depistare şi sancţionare a comerţului neautorizat. Astfel, în jurul orei 12.00, în zona Spitalului Municipal din Medgidia au surprins “o cunoştiţă” mai veche,  Nicolae S., de 43 de ani, din Urziceni, care oprea trecătorii din zonă şi încerca să le ofere spre vânzare, 25 perechi blue jeans, 5 perechi de pantofi şi 6 parfumuri. Luat la întrebări, bărbatul nu a putut prezenta documente de provenienţă a mărfii. În plus, nu deţinea nici autorizaţie de comercializare a mărfii.  Deoarece este la a doua întâlnire jandarmii l-au sancţionat cu suma de 2000 lei,(prima sancţiune fiind avertisment) iar bunurile au fost indisponibilizate în vederea confiscării.

La răscruce de drumuri
În data de 12.10.2009, la ora 13.30, ptr. atragerea pesoanelor de sex masculin în vederea întreţinerii de relaţii sexuale contra unor sume de bani, jandarmii aflaţi în patrulare în zona localităţii Costineşti,( la intersecţia dintre D.N. 39 cu drumul care duce în Costineşti)au sancţionat cu câte 500 de lei pe Eugenia M., de 36 ani, din localitate, Ghiulfen A., de 20 ani din Murfatlar şi cu 250 lei pe C. N. de 16 ani, din Constanţa 

Pentru un plus de siguranţă, Jandarmeria Română sfătuieşte cetăţenii să anunţe cea mai apropiată patrulă de jandarmi dacă observă persoane cu comportament antisocial sau sunt abordaţi de persoane necunoscute, cu scopuri obscure.


 Deasemeni, se poate apela non-stop numărul unic de urgenţe 112. 

 COMPARTIMENTUL DE RELAŢII PUBLICE

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii