Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:18 20 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Buletin informativ - 23.07.2009

ro

23 Jul, 2009 17:00 976 Marime text

MINISTERUL ADMINISTRAŢIEI ŞI INTERNELOR
JANDARMERIA ROMÂNĂ
 
INSPECTORATUL DE JANDARMI JUDEŢEAN  CONSTANŢA
„GENERAL DE BRIGADA TEODOR MECULESCU”
-  RELAŢII PUBLICE -
Str. Mircea cel Bătrân Nr. 108 ; Tel. : 0241.618969, Fax : 0241.616153, www.jandarmeriaconstanta.ro

 Nr. 60
 Constanţa, 23.07.09
                          
 B U L E T I N   I N F O R M A T I V


*** Miercuri, 22 iulie a.c., ora 18.00, un echipaj de jandarmi aflat în patrulare în zona Triajului C.F.R. Palas a surprins un bărbat care încărca într-un autoturism Dacia Break mai multe componente de vagoane.
 În momentul în care a fost surprins de oamenii în uniformă, Lucian L. în vârstă de 27 de ani din Constanţa, apucase deja să încarce în maşină cinci arcuri de suspensie, trei cutii de osie şi o placă de cârlig de tracţiune.
 Cel în cauză a declarat că avea de gând să meargă cu marfa la un centru de valorificare a fierului vechi.
 Jandarmii i-au întocmit actele premergătoare pentru comiterea faptei de furt calificat. Dosarul urmează a fi înaintat parchetului de pe lângă Judecătoria Constanţa.

*** Joi, 23 iulie, ora 11.00, jandarmii aflaţi în patrulare în Medgidia, în apropiere de sensul giratoriu, au depistat o femeie care comercializa piersici, la marginea drumului.
Luată la întrebări, Nicoleta M., de 37 de ani din Medgidia, nu a putut prezenta nici un fel de documente de provenienţă a mărfii. Mai mult, femeia a declarat că a sustras fructele din livada fermei nr. 9 (S.C. Fruvimed), după care a chemat un taximetru şi a cărat un sac, mai multe sacoşi şi găleţi din plastic cu piersici (în total 200 de kilograme) în Medgidia, pentru comercializare.
Prejudiciul a fost recuperat şi predat reprezentanţilor S.C. Fruvimed. Pe numele Nicoletei M. au fost întomite actele premergătoare, pentru comiterea faptei de furt. Dosarul urmează a fi înaintat Parchetului de pe lângă Judecătoria Medgidia.


 COMPARTIMENTUL DE RELAŢII PUBLICE

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii