Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:25 20 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Buletin informativ - 26.03.2009

ro

26 Mar, 2009 00:00 827 Marime text

Nr. 26, Constanta, 26.03.09
BULETIN INFORMATIV

Miercuri, 25 martie, a.c., in jurul orei 13.00, jandarmii care asigura masurile de ordine si liniste publica pe durata sedintelor de judecata la Tribunalul Constanta au evacuat din Instanta doua persoane.
Mihai Daniel B., de 33 de ani si Aurora B., in varsta de 69 de ani, ambii din Constanta, au inceput sa ridice tonul nemultumiti de dispozitiile date de instanta fapt pentru care, la solicitarea presedintelui de complet, au fost evacuati din sala de judecata.
In plus, dupa ce au ajuns in holul institutiei, persoanele in cauza au incercat sa intre din nou in sala de judecata pentru a-si exprima nemultumirea. Jandarmii au intervenit pentru a le bloca accesul, moment in care Mihai Daniel B. s-a infuriat si a lovit cu piciorul usa salii de judecata, pe care a deteriorat-o.(foto)
Pentru comiterea faptei de distrugere, jandarmii au intocmit pe numele sau actele premergatoare cercetarii penale, care urmeaza a fi inaintate Parchetului de langa Judecatoria Constanta.
descarca foto
***

Miercuri, 25 martie, ora 19.00, un echipaj de jandarmi aflat in patrulare in zona veche a orasului (Piata Ovidiu) a surprins pe aleea de langa Muzeul National de Istorie si Arheologie un barbat cu un baros in mana, in timp ce cara un capac de canalizare.
Luat la intrebari, Viorel A., de 38 de ani, din Tulcea, le-a declarat jandarmilor ca a sustras capacul de la o canlizare din zona si avea de gand sa il faca bucati, pentru a-l valorifica la un centru de colectare a fierului vechi.
Capacul de canalizare a fost montat inapoi, iar pe numele lui Viorel A., jandarmii au intocmit actele premergatoare pentru comiterea faptei de furt calificat.
Dosarul urmeaza a fi inaintat Parchetului de pe langa Judecatoria Constanta.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii