Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:21 20 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Buletin informativ - 27.07.2009

ro

27 Jul, 2009 17:11 683 Marime text

MINISTERUL ADMINISTRAŢIEI ŞI INTERNELOR
JANDARMERIA ROMÂNĂ
 
INSPECTORATUL DE JANDARMI JUDEŢEAN  CONSTANŢA
„GENERAL DE BRIGADA TEODOR MECULESCU”
-  RELAŢII PUBLICE -
Str. Mircea cel Bătrân Nr. 108 ; Tel. : 0241.618969, Fax : 0241.616153, www.jandarmeriaconstanta.ro

 Nr.62
 Constanţa, 27.07.09
                          
 B U L E T I N   I N F O R M A T I V
 
La sfârşitul săptămânii trecute, echipele de intervenţie din cadrul subunităţilor Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Constanţa au aplicat în zona turistică Eforie 28 de sancţiuni contravenţionale a căror valoare totală este de 4.500 de lei. Cele mai multe sancţiuni au fost aplicate în baza Legii nr. 61/ 1991, modificată, privind încălcarea normelor de convieţuire socială, tulburarea liniştii publice, provocarea şi participarea efectivă la scandal, pentru injurii, semne obscene.

Amenzi pentru cerşetorie
Sâmbătă, 25 iulie, ora 14.00, jandarmii aflaţi în patrulare în zon plajei Ana Hotels din Eforie Nord l-au surprins pe Gheorghe S., de 41 de ani din Bucu (Ialomiţa) în timp ce apela la mila publicului, pentru a obţine foloase materiale. În urma celor constatate, jandarmii l-au sancţionat pe cel în cauză cu 200 de lei. Tot pentru cerşetorie au primit sancţiuni similare, în acelaşi loc, Anton M., de 43 de ani din Bolintin (Ilfov) şi Marcel S., în vârstă de 38 de ani din Româneşti (Prahova).

Pe-aici nu se trece...
 Sâmbătă, 25 iulie a.c., ora 11.20, Rubin S., de 39 de ani din Caracal a fost sancţionat cu 200 de lei de jandarmi, pe plaja din zona Acapulco, pentru injurii aduse unei persoane pe care a recunoscut că nici măcar nu o cunoştea. El a declarat jandarmilor că a avut un acces de furie, în momentul în care necunoscutul şi-a aşezat prosopul de plajă prea aproape de al lui, privându-l astfel de o bronzare uniformă.

Taxa de terasă…
Sorin B., de 19 ani din Albeşti se afla sâmbătă, 25 iulie, a.c., în jurul orei 11.00, în apropiere de Cazinoul din Eforie şi a vrut să-şi tragă sufletul la o terasă din apropiere. Personalul localului a refuzat să îl servească, pe motiv că era în avansată stare de ebrietate, aşa că, lăsând „oboseala“ de-o parte, tânărul s-a aşezat în faţa terasei şi a început să înjure toţi clienţii, „ca să se răcorească“. Chemaţi de urgenţă la faţa locului, jandarmii l-au calmat cu o amendă de 200 de lei.

Paşi prin economia de… tarabă
Anghelina T., în vârstă de 28 de ani din Tecuci (Galaţi) se afla sâmbătă seara (în jurul orei 18.00) pe faleza dintre Eforie Nord şi Eforie Sud, unde oprea trecătorii pentru a le vinde diverse parfumuri, de diferite mărci (v. foto).  


A fost oprită de un echipaj de jandarmi şi întrebată de autorizaţia de comercializare. Nu deţinea un astfel de document, cum nu deţinea nici facturi care să ateste provenienţa mărfii. Parfumurile, aflate în 19 flacoane, au fost indisponibilizate în vederea confiscării, iar femeia a fost amendată cu 1.000 de lei.
 
Pentru un plus de siguranţă, Jandarmeria Română sfătuieşte cetăţenii să anunţe cea mai apropiată patrulă de jandarmi dacă observă persoane cu comportament antisocial sau sunt abordaţi de persoane necunoscute, cu scopuri obscure.
 Deasemeni, se poate apela non-stop numărul unic de urgenţe 112. 

 COMPARTIMENTUL DE RELAŢII PUBLICE

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii