Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:25 20 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Buletin informativ - 29.05.2009

ro

29 May, 2009 16:31 714 Marime text

MINISTERUL ADMINISTRAŢIEI ŞI INTERNELOR
JANDARMERIA ROMÂNĂ
 
INSPECTORATUL DE JANDARMI JUDEŢEAN  CONSTANŢA
„GENERAL DE BRIGADA TEODOR MECULESCU”
-  RELAŢII PUBLICE -
Str. Mircea cel Bătrân Nr. 108 ; Tel. : 0241.618969, Fax : 0241.616153, www.jandarmeriaconstanta.ro

 Nr.47
 Constanţa, 29.05.09
                          
 B U L E T I N   I N F O R M A T I V

În zilele de vineri, sâmbătă şi duminică (29-31 mai a.c.)  70 de jandarmi asigură măsurile de ordine publică la mai multe întreceri sportive şi evenimente culturale, sau alte manifestări care implică aglomerări de persoane.

Vineri, între orele 18.00-20.00, 15 jandarmi vor asigura măsuri de ordine publică la întâlnirile de fotbal (Liga a III-a) Portul Constanţa-C.S. Brăila şi C.S. Medgidia-C.S. Eforie.

În Mamaia, tabăra Turist, debutează vineri, 29 mai, la ora 18.00 Festivalul Moto, eveniment la care măsurile de ordine publică sunt asigurate de 20 de jandarmi. Forţele de ordine vor fi prezente în tabără, la seria de concerte rock şi concursuri pregătite de organizatori, pentru a asigura un climat de ordine şi siguranţă. Sâmbătă, 30 mai, cu începere de la ora 12.00, are loc marşul motocicliştilor, însoţiţi de echipajele de ordine publică pe traseul camping tabăra Turist - bulevardul Mamaia (zona Capitol) - bulevardul Tomis (zona Miga) - bulevardul Ferdinand (zona parc Gară) - bulevardul 1 Decembrie 1918 - bulevardul Alexandru Lăpuşneanu - City Park Mall - staţiunea Mamaia - camping tabăra Turist.

Sâmbătă şi duminică (30-31 mai) 10 jandarmi vor asigura măsurile de ordine publică la Zilele Oraşului Ovidiu, iar alţi 12 jandarmi vor acţiona duminică împreună cu Poliţia la Castelu, pentru asigurarea unui climat de ordine şi siguranţă la manifestarea publică „Fiii Satului“.

 Duminică, 31 mai, are loc marşul sănătăţii-antifumat, cu prilejul Zilei Mondiale fără Tutun. Participanţii la eveniment vor fi însoţiţi pe durata deplasării de 15 jandarmi, pe traseul bulevardul Tomis – Centrul Cultural Ovidiu – retur, cu oprire la City Park Mall.

Jandarmeria recomandă participanţilor la toate aceste manifestări să evite crearea busculadelor şi să respecte indicaţiile organizatorilor. Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Constanţa va acţiona cu fermitate, în spiritul şi litera legii, potrivit competenţelor conferite de lege pentru prevenirea şi combaterea oricăror fapte care ar putea aduce atingere normelor de convieţuire socială, stării de normalitate, ordinii şi siguranţei publice.

***
Luni, 01 iunie, a.c., la sediul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Constanţa are loc o manifestare intitulată „Ziua Porţilor Deschise“, cu prilejul Zilei Internaţionale a Copilului. Cu această ocazie, sunt invitaţi să participe aproximativ 60 de elevi ai şcolilor constănţene, precum şi reprezentanţi mass-media.
Programul manifestărilor cuprinde, cu începere de la ora 12.00, o întâlnire cu participanţii în clubul unităţii, vizitarea Sălii Tradiţiilor şi vizionarea unui film de prezentatre. Manifestările continuă apoi pe platoul din faţa Comandamentului cu o serie de exerciţii demonstrative ale subunităţii mobile de intervenţie şi o expoziţie cu tehnică de luptă.

 COMPARTIMENTUL DE RELAŢII PUBLICE

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii