Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:31 20 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Buletin informativ I.J.J. Constanta

ro

21 Jun, 2012 19:30 1830 Marime text

p1400304_resize.jpgMiercuri, 20 iunie, a.c., la sediul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Constanţa a avut loc ceremonia de numire în funcţie a şase subofiţeri din promoţia 2011 a şcolilor militare de subofiţeri Drăgăşani şi Fălticeni.

Ei au fost prezentaţi personalului unităţii, iar apoi au fost incluşi într-un program de 7 zile, cu activităţi de aprofundare a cunoştinţelor teoretice şi de perfecţionare a deprinderilor practice referitoare la misiuni de pază şi protecţie instituţională, transport de bunuri şi valori dar şi modul de comunicare în relaţia cu cetăţenii pe timpul misiunilor.

După această primă perioadă aceştia vor fi repartizaţi la subunităţiile operative din Neptun şi Cernavodă, vor urma o perioadă de 6 luni de tutelă profesională şi vor fi evaluaţi de specialiştii Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Constanţa.

Inspectorul şef , colonel dr. Costică Cojoc, i-a asigurat pe subofiţeri de sprijinul său, i-a felicitat şi le-a dorit succes în activitatea pe care o vor desfăşura în cadrul unităţii.

NOTĂ PENTRU EDITOR

Sg. Maj. Hazaparu Ionuţ

Sg.Maj. Ismail Selcin,

Sg. Maj. Copăcea Florin Marian

Sg. Maj.Căuc Adrian Ştefan

Sg. Maj. Mihalache Ionuţ

Sg. Maj. Şpaiuc Florin

COMPARTIMENTUL DE RELAŢII PUBLICE

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii