Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:20 21 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Buletin informativ I.J.J. Constanta - Joi, 24 Februarie 2011

ro

24 Feb, 2011 22:58 887 Marime text
Un bărbat de 59 de ani din Ovidiu a fost surprins miercuri, 23 februarie a.c. ora 13.20, de jandarmii care asigură paza şi protecţia instituţională, în timp ce încerca să părăsească Palatul de Justiţie Constanţa cu un dosar înregistrat, cerut de la Arhivă.

În urma verificărilor, jandarmii au stabilit că Mircea B., domiciliat în Ovidiu, solicitase printr-o cerere să studieze un dosar aflat în arhiva Tribunalului Constanţa, secţia Civilă. Ulterior, acesta a luat dosarul, a părăsit incinta arhivei şi a fost oprit de jandarmi la ieşirea din clădirea Palatului de Justiţie, întrucât un astfel de înscris aflat în păstrarea autorităţii judecătoreşti nu poate părăsi sub nici o formă incinta.

Bărbatul a declarat după ce a fost oprit, legitimat şi verificat de jandarmi că intenţiona să meargă la un centru xerox, în oraş, pentru a copia documentele aflate în dosar.

Pe numele persoanei în cauză au fost întocmite actele premergătoare, pentru comiterea faptei de sustragere de înscrisuri. Dosarul urmează a fi înaintat Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanţa.

Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Constanţa va acţiona cu fermitate, în spiritul şi litera legii, potrivit competenţelor conferite de lege pentru prevenirea şi combaterea oricăror fapte care ar putea aduce atingere normelor de convieţuire socială, stării de normalitate, ordinii şi siguranţei publice.

COMPARTIMENTUL DE RELAŢII PUBLICE

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii