Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:26 21 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Buletin informativ I.J.J. Constanta - Joi, 28 Aprilie 2011

ro

28 Apr, 2011 22:33 711 Marime text
Duminică, 1 mai, a.c., jandarmii constănţeni, vor asigura măsurile de ordine publică în zona celor 2 de secţii de votare din comuna Bărăganu, în vederea asigurarii unor condiţii de deplină libertate şi siguranţă civică. Procesul electoral are loc pentru desemnarea primarului din comună.

Pe durata procesului electoral, jandarmii vor urmări respectarea normelor legale de comercializare a băuturilor alcoolice în zona secţiilor de votare şi evitarea oricăror incidente care ar putea periclita exercitarea în condiţii de siguranţă a dreptului la vot.

Deasemenea jandarmii constănţeni vor asigura paza transportului buletinelor de vot de la Constanţa la Bărăganu şi, după închiderea urnelor, paza transportului buletinelor de vot de la cele 2 secţii de votare la Biroul Electoral de Circumscripţie.

Pentru un plus de siguranţă, Jandarmeria Română sfătuieşte cetăţenii să anunţe cea mai apropiată patrulă de ordine şi siguranţă publică dacă observă persoane cu comportament antisocial sau sunt abordaţi de persoane necunoscute, cu scopuri obscure.

Deasemeni, se poate apela non-stop numărul unic de urgenţe 112.

INFORMARE ŞI RELAŢII PUBLICE

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii