Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:31 21 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Buletin informativ I.J.J. Constanta - Miercuri, 16 Martie 2011

ro

16 Mar, 2011 17:27 750 Marime text

Marţi, 15 martie a.c., ora 21.00, un jandarm şi un poliţist al Secţiei 5 Constanţa au prins doi bărbaţi cu vârste de 36 şi 21 de ani care desfăceau tabla de protecţie a conductelor de abur ale CET Constanţa, în zona podului Km. 4-5.

Oamenii în uniformă au fost alertaţi de un cetăţean care trecea prin zonă. Speriat în urma strigătelor de alarmă, unul dintre suspecţi a lăsat tabla decopertată şi a dispărut în întuneric, printre blocurile din apropiere.

Ainur A., de 21 de ani nu a mai putut scăpa cu fuga. El a declarat jandarmului şi poliţistului că avea de gând să meargă a doua zi cu tabla desprinsă de pe conducte împreună cu prietenul său, Dumitru C., la un centru de colectare a fierului vechi, pentru a face rost de ceva bani.

Mai mult, pentru alte detalii, tânărul a declarat că poate merge cu echipajul de ordine publică la un bar din apropiere, unde avea întâlnire cu tovarăşul său fugar. Dumitru C. a fost astfel găsit în local, 10 minute mai târziu, în faţa unui pahar cu băutură. A fost legitimat, luat de la masă şi condus la sediul Secţiei 5 de Poliţie.

Celor doi tineri le-au fost întocmite actele premegătoare pentru comiterea faptei de furt.

COMPARTIMENTUL DE RELAŢII PUBLICE

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii