Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:25 21 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Buletin informativ I.J.J. Constanta - Miercuri, 18 Mai 2011

ro

18 May, 2011 17:34 817 Marime text
Marţi, 17 mai a.c., în jurul orei 17.30, un echipaj de jandarmi aflat în patrulare în zona Triajului C.F.R. Palas a observat două persoane în apropierea căminului nr. 2 Petrotrans. Una dintre persoane s-a deplasat pe rambleul căii ferate şi supraveghea zona, iar cea de-a doua persoană a intrat cu 2 bidoane de plastic în incinta căminului. După aproximativ 5 de minute, persoana aflată în interiorul căminului a ieşit cu un bidon de plastic, moment în care echipajul de jandarmi a intervenit pentru prinderea celor doi suspecţi.

La vederea jandarmilor persoanele în cauză au fugit dar au fost prinşi după aproximativ 30 de metri.

La faţa locului jandarmii au găsit recipientele din material plastic (cu capacitatea de 30 de litri), unul dintre ele fiind aproape plin cu produs petrolier cu aspet şi miros specific motorinei.

Cei doi, Cristian P. de 37 ani şi Narcis P. de 34 ani din localitatea Agigea le-au declarat jandarmilor că au sustras produsul petrolier pentru a-l vinde locuitorilor din Agigea.

Pe numele celor două persoane au fost întocmite documentele premergătoare pentru comiterea faptei de furt calificat. Cei doi au fost predaţi la Secţia 4 Poliţie Constanţa pentru continuarea cercetărilor.

INFORMARE ŞI RELAŢII PUBLICE

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii