Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:13 21 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Buletin informativ I.J.J. Constanta - Vineri, 15 Aprilie 2011

ro

15 Apr, 2011 18:08 845 Marime text

În perioada 1-15 aprilie a.c., căpitan Gili Pană, ofiţer specialist în cadrul Compartimentului Prevenirea şi Combaterea Criminalităţii (Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Constanţa) a participat la mai multe întâlniri cu tema „Evitaţi întâlnirea cu drogurile", în faţa elevilor şi profesorilor de la Liceul Teoretic Ovidius, Colegiul Tehnic de Marină Alexandru Iona Cuza şi şcolile cu clasele I-VIII Ferdinand, Remus Opreanu şi Gheorghe Ţiţeica din Constanţa. Activitatea survine în urma solicitărilor în creştere, venite în ultima perioadă pe adresa Inspectoratului de Jandarmi Judeţean, pentru îmbunătăţirea comunicării dintre adulţi şi copii, în ceea ce priveşte pătrunderea substanţelor psihoactive în comunitate.

Actualul program desfăşurat de Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Constanţa vizează mai multe deplasări la instituţiile de învăţământ din judeţul Constanţa şi are ca grup-ţintă îndeosebi elevii din grupa de vârstă 10-18 ani.

La solicitarea instituţiilor de învăţământ, reprezentanţii Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Constanţa pot prezenta informări în acest sens atât copiilor, adolescenţilor, părinţilor acestora, cât şi cadrelor didactice.

De la începutul anului şi până în prezent, au avut loc 48 de astfel de întâlniri cu elevi din întreg judeţul Constanţa.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii