Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:34 20 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Buletin informativ I.J.J. Constanta - Vineri, 21 Septembrie 2012

ro

21 Sep, 2012 19:53 1033 Marime text

Joi, 20 septembrie a.c., ora 23.30, un echipaj de jandarmi aflat în patrulare în apropierea unei staţii de pompare a apei, în apropierea A2, pe tronsonul Cernavodă-Medgidia, a surprins mai multe persoane care săpau un şanţ, cu ajutorul unui utilaj Caterpilar.

La somaţiile jandarmilor, grupul de persoane a fugit, lăsând la utilajul şi o autoutilitară. Mecanicul Caterpilarului a fost găsit la faţa locului, iar după o căutare pe câmp, au mai fost interceptate două persoane, din grupul care părăsise locul la vederea jandarmilor.

În urma primelor verificări, în autoutilitara marca Wolkswagen Transporter s-au descoperit patru cupoane tăiate de conductă de irigaţii, cu lungimea de circa 1,2 metri şi diametrul de 120 cm. În apropiere, pe traseul sistemului de irigaţii jandarmii au găsit un şanţ de aproximativ cinci metri lungime, din care lipsea un cupon de conductă. În plus, în şanţul proaspăt săpat, se aflau trei butelii de oxigen şi una de tip aragaz, 15 metri de furtun şi instrumente de tăiere, precum şi o trusă de chei.

Persoanele imobilizate, Petruş P. de 39 de ani, Marian S. de 21 de ani şi Vasile H., de 35 de ani, împreună cu toate bunurile găsite la faţa locului au fost predate Poliţiei Medgidia, pentru continuarea cercetărilor în ceea ce priveşte comiterea faptelor de furt şi distrugere.

***

Pentru imagini video, vă rugăm să accesaţi:

http://dlf.transfer.ro/Furt_conducta_de_la_statia_de_pompare_ANIF__langa_A2_Medgidia-Cernavoda_-_20_septembrie_2012-transfer_ro-21sep-802a54.mpg

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii