Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:31 21 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Buletin informativ I.J.J - Duminica, 27 Noiembrie 2011

ro

27 Nov, 2011 22:06 1217 Marime text

Duminică, 27 noiembrie a.c., în jurul orei 07.00, un jandarm care îşi efectuase serviciul de pază şi protecţie instituţională la Judecătoria Constanţa a urmărit şi imobilizat un tânăr suspect de comiterea unui grav accident de circulaţie, petrecut pe strada Mircea cel Bătrân, în staţia de autobuz din apropierea Parchetului şi Inspectoratului Teritorial de Muncă.

Plutonier Florin Florea se îndrepta spre sediul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Constanţa, după efectuarea serviciului. În dreptul staţiei de autobuz a observat un autoturism BMW implicat într-un accident grav, soldat cu decesul unei persoane şi distrugerea refugiului din PVC, amplasat în staţia de transport în comun.

La strigătele persoanelor aflate în apropiere, jandarmul a pornit imediat în urmărirea unui tânăr care fugise de la faţa locului, în direcţia bulevardului Tomis. În cel mai scurt timp, jandarmul l-a ajuns din urmă, l-a somat verbal să se oprească, l-a imobilizat şi l-a predat unui echipaj al Serviciului Poliţiei Rutiere Constanţa, pentru continuarea cercetărilor.

INFORMARE ŞI RELAŢII PUBLICE

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii