Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:27 21 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Buletin informativ I.J.J - Marti, 27 Septembrie 2011

ro

27 Sep, 2011 18:13 824 Marime text
Marţi, 27 septembrie a.c., în jurul orei 00.30, un echipaj de jandarmi aflat în patrulare la intersecţia strazilor Zambilelor cu Cameliilor, din municipiul Medgidia, a observat o persoană care tragea dupa el un cablu pe care dorea să-l urce într-un autovehicul B.M.W.

La vederea patrulei de jandarmi persoana a fugit, s-a trecut la urmărirea acesteia dar din cauza zonei slab iluminate, a dispărut printre blocuri.

Revenind la zona unde a fost observată persoana, jandarmii au găsit un cablu tăiat, din fibră optică, care avea lungimea de aproximativ 150 m, cu diametrul de 3 cm, un autoturism marca BMW, de culoare gri, cu portiera de la şofer deschisă şi cu cheile în contact. S-a luat măsura asigurării zonei în vederea conservării urmelor şi s-a luat legătura cu Poliţia Medgidia, care a trimis un echipaj de cercetare la faţa locului..

După aproximativ 15 de minute la faţa locului s-a prezentat numitul Mihai C.,de 36 ani, din Medgidia, proprietarul autoturismului, care a recunoscut că el a sustras cablul. A fost condus la sediul Poliţiei Medgidia pentru continuarea cercetărilor.

Au vrut să se încălzească şi i-a apucat transpiraţia când au văzut oamenii în uniformă

Marţi, 27 septembrie a.c., în jurul orei 02.30, o patrulă mixtă de ordine publică a fost solicitată să se deplaseze la un bloc situat pe str. Şoseaua Mangaliei, deoarece două persoane încearcă să sustragă caloriferul din fontă aflat la parterul clădirii. Echipajul s-a deplasat imediat la adresa menţionată mai sus, a reuşit prinderea celor doi făptuitori, Dumitru A., de 25 ani şi Dănuţ E., de 18 ani, din Constanţa, care tocmai părăsiseră clădirea, trăgând după ei caloriferul.

Cei doi au declarat că doreau să vandă caloriferul la un centru de colectare a fierului vechi. Au fost conduşi la sediul Secţiei 5 Poliţie Constanţa unde li s-au întocmit actele premergătoare faptei de furt.

INFORMARE ŞI RELAŢII PUBLICE

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii