Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:17 21 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Buletin informativ I.J.J - Vineri, 04 Noiembrie 2011

ro

04 Nov, 2011 18:03 669 Marime text

Sâmbătă şi duminică, 05-06 noiembrie, a.c., cu ocazia referendumului, jandarmii constănţeni, vor asigura paza şi măsurile de ordine publică la 87 de secţii de votare din judeţul Constanţa, (Constanţa, Medgidia, Hârşova, Năvodari, Costineşti) în vederea asigurarii unor condiţii de deplină libertate şi siguranţă civică.

Pe durata procesului electoral, jandarmii vor urmări respectarea normelor legale de comercializare a băuturilor alcoolice în zona secţiilor de votare şi evitarea oricăror incidente care ar putea periclita exercitarea în condiţii de siguranţă a dreptului la vot.

Deasemenea jandarmii constănţeni vor asigura paza transportului buletinelor de vot de la Constanţa la secţiile de vot şi, după închiderea urnelor, paza transportului buletinelor de vot la Biroul Electoral de Circumscripţie Judeţean Constanţa.

Echipe de intervenţie din cadrul G.J.Mb. Constanţa vor patrula pe raza judeţului Constanţa pentru asigurarea unui climat de ordine şi siguranţă publică pe timpul desfăşurării referendumului.

Pentru un plus de siguranţă, Jandarmeria Română sfătuieşte cetăţenii să anunţe cea mai apropiată patrulă de ordine şi siguranţă publică dacă observă persoane cu comportament antisocial sau sunt abordaţi de persoane necunoscute, cu scopuri obscure.

Deasemeni, se poate apela non-stop numărul unic de urgenţe 112.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii