Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:32 21 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Buletin informativ I.J.J - Vineri, 21 Octombrie 2011

ro

21 Oct, 2011 22:44 693 Marime text

În perioada 18-20 octombrie a.c., echipajele Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Constanţa care au acţionat în cadrul sistemului integrat de ordine şi siguranţă publică au aplicat 17 sancţiuni contravenţionale, a căror valoare totală este de 4.700 lei. Cele mai multe abateri de la Legea 61/1991 modificată(încălcarea normelor de convieţuire socială, tulburarea liniştii publice, provocarea şi participarea efectivă la scandal, injurii, semne obscene) au fost consemnate la Constanţa, Medgidia, Hârşova şi Cernavodă.

Amenda pentru scandal e ruptă din... Rai

Un echipaj de jandarmi aflat în patrulare marţi, 18 octombrie, în jurul orei 23.30, în localitatea Techirghiol, a intervenit.... pe strada Răscoalei pentru aplanarea unui conflict în care erau implicaţi doi bărbaţi.

Agresorul, Gabriel G., de 34 de ani, din Năvodari, aflat sub influenţa băuturilor alcoolice a fost oprit, imobilizat şi luat apoi la întrebări. El a declarat jandarmilor că prietenul lui nu a mai vrut să-l servescă cu băutură. Drept pentru care, a vrut să îi dea o lecţie, în stradă.

Pentru injurii, gesturi obscene, provocare şi participare la scandal, agresorul a fost amendat cu 500 de lei.

Tot pentru o faptă asemănătoare, la Cernavodă, au mai fost amendaţi miercuri, 19 octombrie, ora 01.30, cu câte 300 de lei, Daniel B., de 25 ani şi Costel G., de 23 ani., din localitate, care s-au încăierat la ieşirea dintr-un local.

Au vizitat Portul Constanţa fără să plătească şi au fost „taxaţi" de jandarmi la ieşire

Un bărbat de 39 de ani din Dobromir a fost observat de jandarmi miercuri, 19 octombrie, în jurul orei 16.00, pe strada Arcaşului, în timp ce ieşea din incinta Portului Constanţa printr-o spărtură a gardului împrejmuitor.

În momentul în care i s-a cerut să se legitimeze, Iaia B., de 39 ani, a refuzat să prezinte actul de identitate, a început să profereze injurii, ameninţări la adresa jandarmilor şi că nu a făcut nimic rău, a vrut doar să facă o plimbare prin port să vadă vapoarele. Deasemenea a mai declarat că poate să se plimbe pe unde are chef, fără să dea nimănui socoteală.

Pentru refuz de legitimare, proferarea de injurii, ameninţări şi pătrundere fără drept în incinta portului, persoana în cauză a primit o sancţiune de 1.000 de lei.

După aproximativ 20 de minute, prin aceeaşi spărtură din gard şi-a făcut apariţia şi pritenul persoanei mai sus menţionată, Adrian S. de 19 ani, din Corabia care a declarat că a vrut să vadă cum se descarcă marfa din vapoare.......Acesta a fost sancţionat cu suma de 500 lei.

Oprire la barieră...

Jandarmii aflaţi în patrulare în noaptea de marţi spre miercuri pe strada Caraiman, din Constanţa, au sancţionat cu câte 500 de lei, trei tinere cu vârste cuprinse între 19 şi 21 de ani, pentru atragerea de persoane în scopul practicării de relaţii sexuale, în vederea obţinerii de foloase materiale.

Ştefania M., de 21 ani din Medgidia, Daniela M., de 20 de ani din Otopeni, Georgiana A., de 19 ani, din Constanţa, au fost surprinse în zona barierei C.F.R. în urma unei acţiuni desfăşurate pe durata a 40 de minute.

INFORMARE ŞI RELAŢII PUBLICE

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii