Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:24 21 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Buletin informativ I.J.J - Vineri, 30 Decembrie 2011

ro

30 Dec, 2011 18:35 942 Marime text

90 de jandarmi ai Inspectoratului Judeţean (I.J.J.) Constanţa vor patrula în noaptea de Revelion şi în perioada 01-02 ianuarie 2012, în localităţile Constanţa, Mangalia, Medgidia, Cernavodă, Hârşova, Năvodari, Techirghiol şi Eforie. În plus, la sediul Inspectoratului sunt constituite, în aceeaşi perioadă de timp, rezerve de intervenţie.

Efectivele aflate în teren vor veghea în noaptea dintre ani la prevenirea şi combaterea faptelor antisociale, îndeosebi în locuri în care au loc aglomerări de persoane. Totodată, echipajele de jandarmi vor fi prezente, împreună cu Poliţia, pe străzi, în apropierea gărilor şi locaţiilor cu public numeros.

***

În data de 29.12.2011, ora 13.30, un echipaj de jandarmi aflat în patrulare în zona CET Constanţa a surprins 2 persoane, Valentina G., de 27 ani şi Angelica C. de 21 ani care comercializau produse pirotehnice clasa I şi II (obiecte pirorehnice interzise spre vânzare).

O oră mai târziu, pe strada Brizei din Constanţa a fost surprinsă şi Florentina T., de 23 de ani care comercializa produse pirotehnice clasa I , II şi III.

La faţa locului în cele 2 situaţii s-au prezentat şi poliţişti din cadrul Serviciului AESP.

Cele trei persoane au fost conduse la secţia 5 Poliţie Constanţa pentru continuarea cercetărilor,

COMPARTIMENTUL DE RELAŢII PUBLICE

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii