Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:20 20 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Buletin informativ IJJ - 04.02.2010

ro

04 Feb, 2010 16:00 913 Marime text

MINISTERUL ADMINISTRAŢIEI ŞI INTERNELOR
JANDARMERIA ROMÂNĂ
 
INSPECTORATUL DE JANDARMI JUDEŢEAN  CONSTANŢA
„GENERAL DE BRIGADA TEODOR MECULESCU”
-  RELAŢII PUBLICE -
Str. Mircea cel Bătrân Nr. 108 ; Tel. : 0241.618969, Fax : 0241.616153, www.jandarmeriaconstanta.ro
Nr. 14,
Constanţa, 04.02.2010

B U L E T I N   I N F O R M A T I V

Miercuri, 03 februarie a.c., în jurul orei 23.00, un echipaj de jandarmi aflat în patrulare în Medgidia, în apropierea subunităţii de reşedinţă, a observat un copil singur, cu vârsta de aproximativ 10-12 ani, care se plimba pe loc, pentru a se încălzi. Deoarece era o oră târzie şi băieţelul tremura de frig, jandarmii l-au întrebat unde locuieşte, dacă s-a pierdut, cum îl cheamă şi de ce umblă singur prin oraş. Copilul a declarat iniţial oamenilor în uniformă că stă în apropiere şi că a ieşit să cumpere un suc.
 Jandarmii l-au condus la sediul subunităţii din Medgidia, i-au dat un ceai cald şi ceva de mâncare. Ulterior, B.L.A., de 12 ani, le-a declarat jandarmilor că locuieşte în Medgidia şi este crescut în prezent de bunici, având în vedere că părinţii lucrează în Spania. Cum în ultima perioadă nu mai primise nici un semn de la mama şi tatăl lui, băieţelul spune că a fugit de acasă. În momentul în care a fost găsit de jandarmi, era deja plecat de trei zile, a mai precizat minorul.
În urma unor prime verificări, jandarmii au stabilit că băieţelul nu a fost victima nici unei agresiuni în intervalul de timp în care a fost lipsit de supraveghere. Dată fiind ora târzie şi faptul că nu a putut oferi detalii legate de adresa de domiciliu, copilului i s-a pus la dispoziţie un pat, pentru a înnopta.
 Joi, 04 februarie, la primele ore ale dimineţii, minorul a fost dus la domiciliul bunicilor şi dat în grija acestora.
 COMPARTIMENTUL DE RELAŢII PUBLICE

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii