Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:21 20 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Buletin informativ IJJ 09.08.2010

ro

09 Aug, 2010 17:01 844 Marime text

B U L E T I N   I N F O R M A T I V

Jandarmii constănţeni care au acţionat în perioada 06-09.08. a.c, în sistemul integrat de menţinere a ordinii publice (Litoral 2010) pe faleza de la Cazino (Constanţa) şi pe faleza de la Eforie, au aplicat 19 de sancţiuni contravenţionale în valoare de 2700 lei, pentru încălcări ale legislaţiei în ceea ce priveşte normele de convieţuire socială, tulburarea liniştii publice, provocarea şi participarea efectivă la scandal, injurii, apelare la mila publicului şi comerţ ambulant.

A vândut nămol şi a intrat la apă

Duminică, 08 august a.c., ora 11.30, jandarmii aflaţi în zona plajei Modern din Constanţa l-au surprins pe Ionuţ G., de 25 de ani din localitatea Caracal în timp ce se plimba pe plajă cu o pungă  din plastic, plină cu sticle de nămol .

La vederea jandarmilor persoana în cauză a luat-o la fugă prin apă, abandonându-şi preţioasa marfă. După aproximativ 10 minute şi-a dat seama că nu avea cum să scape şi a ieşit la mal. Pentru că nu a putut prezenta nici un fel de documente care să ateste legalitatea activităţii comerciale, a fost sancţionat cu 1.000 de lei. În aceeaşi zonă, în decursul următoarelor 30 de minute, au mai fost sancţionaţi, cu avertisment, pentru vânzare de gogoşi şi porumb fiert, Raim B., de 35 de ani, respectiv Marian V., de 23 din Constanţa.

Existând suspiciuni cu privire la calitatea alimentelor oferite spre vânzare şi condiţiile de comercializare care puteau pune în pericol sănătatea cumpărătorilor, marfa a fost ridicată în vederea distrugerii.

Cunoscut sunt doamne,... cunoscut

Un echipaj de jandarmi aflat în patrulare duminică, 08 august a.c., în jurul orei 16.50 pe faleza de la Cazino (Constanţa) a fost sesizat de persoanele aflate în zonă cu privire la faptul că în apropierea barierei de la Plaja Modern, doi bărbaţi aflaţi în stare de ebrietate au un comportament violent, se ceartă şi mai au puţin până să se ia la bătaie.

La vederea jandarmilor, o cunoştinţă mai veche, din Cerenavodă, Alin M., în vârstă de 20 de ani şi „vedeta rock”, Elvis P., de 25 de ani, din Constanţa, s-au oprit din îmbrânceli şi înjurături.

Având în vedere cele constatate, „cele două vedete” au fost amendate cu câte 300 de lei.

Au cerut şi li s-a dat
În aceeaşi zi, în jurul orei 15.00, un echipaj de jandarmi aflat în patrulare pe faleza de la Eforie l-au sancţionat cu 100 de lei pe Constantin B., de 43 de ani din Vaslui, care apela la mila trecătorilor, cerând bani. Alte trei sancţiuni, în valoare de câte 100 de lei au fost aplicate în ultimele 48 de ore şi pe faleza de la Cazino. 
 
COMPARTIMENTUL DE RELAŢII PUBLICE

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii