Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:40 20 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Buletin informativ IJJ 13.05.2010

ro

13 May, 2010 19:13 804 Marime text

MINISTERUL ADMINISTRAŢIEI ŞI INTERNELOR
JANDARMERIA ROMÂNĂ
 
INSPECTORATUL DE JANDARMI JUDEŢEAN  CONSTANŢA
„GENERAL DE BRIGADA TEODOR MECULESCU”
-  RELAŢII PUBLICE -
Str. Mircea cel Bătrân Nr. 108 ; Tel. : 0241.618969, Fax : 0241.616153, www.jandarmeriaconstanta.ro

 Nr. 59
Constanţa, 13.05.2010   

 B U L E T I N   I N F O R M A T I V

 Top... Gear cu Geandarică, la Hârşova

 Un jandarm şi doi poliţişti care acţionau în noaptea de miercuri spre joi (12/13 mai) în cadrul sistemului integrat de ordine şi siguranţă publică în oraşul de la malul Dunării au reuşit să dea de urma unui tânăr de 24 de ani, care plecase dintr-o benzinărie fără să achite combustibilul încărcat în rezervorul maşinii.

 Oamenii în uniformă au fost sesizaţi de un angajat al benzinăriei de la intrarea în Hârşova. Acesta le-a pus la dispoziţie înregistrarea video a şoferului care a alimentat un autoturism Dacia 1310 cu benzină în valoare de 110 lei, a urcat în maşină făsă să plătească şi a dispărut în noapte. Conducătorul auto a fost recunoscut ca fiind Geandarică S., un tânăr care nu se află la prima abatere de la lege. Jandarmul şi poliţiştii au ajuns la domiciliul acestuia în jurul orei 01.00, însă cel căutat nu era acasă. Mama acestuia le-a declarat că fiul ei a plecat în oraş, cu un alt prieten, Petrică Florin F., de 25 de ani. În continuarea verificărilor, a rezultat că autoturismul aparţine unei societăţi comerciale din localitate. Cel de-al doilea tânăr a declarat, la rândul său că s-a plimbat cu Geandarică S., la invitaţia acestuia, însă în momentul în care a observat că firele contactului maşinii erau tăiate i-a cerut să oprească, a coborât din autoturism şi a ajuns acasă. Tot în aceeaşi noapte, la ora 3.30, Dacia a fost descoperită abandonată, pe strada Mircea cel Bătrân din Hârşova, iar la ora 05.30, după alte căutări prin oraş, Geandarică S. a fost găsit la domiciliu, unde se odihnea.
 
 El a fost condus la sediul Poliţiei Hârşova, unde i s-au întocmit actele premergătoare pentru comiterea faptei de furt calificat.
  
 A pus mâna pe instalaţia de irigaţii şi a intrat la… apă

 Miercuri, 12 mai, în jurul orei 15.00, un echipaj de jandarmi aflat în patrulare în staţiunea Mamaia a fost sesizat de mai mulţi angajaţi ai Primăriei Constanţa cu privire la faptul că o persoană sustrage robineţii instalaţiei de irigare a spaţiilor verzi, în apropiere de staţia de plecare a telegondolei, la intrarea în staţiune.

 Bărbatul indicat de martori a încercat să plece de la faţa locului la vederea jandarmilor, însă a fost oprit, legitimat şi luat la întrebări. Asupra lui Cristian L., de 35 de ani din Constanţa s-au găsit trei robineţi. Persoana în cauză a declarat că avea de gând să demonteze cât mai multe astfel de dispozitive, pe care avea de gând să le vândă, contra sumei de 10 lei bucata.
 
 Cristian L. a fost condus, cu tot cu robineţi, la sediul Poliţiei Mamaia pentru continuarea cercetărilor, cu privire la comitere faptei de furt.
 
 COMPARTIMENTUL RELAŢII PUBLICE

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii