Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:15 20 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Buletin informativ IJJ - 14.01.2010

ro

14 Jan, 2010 13:51 937 Marime text

MINISTERUL ADMINISTRAŢIEI ŞI INTERNELOR
JANDARMERIA ROMÂNĂ
 
INSPECTORATUL DE JANDARMI JUDEŢEAN  CONSTANŢA
„GENERAL DE BRIGADA TEODOR MECULESCU”
-  RELAŢII PUBLICE -
Str. Mircea cel Bătrân Nr. 108 ; Tel. : 0241.618969, Fax : 0241.616153, www.jandarmeriaconstanta.ro

Nr. 06,
Constanţa, 14.01.2010

B U L E T I N   I N F O R M A T I V
 
 Miercuri, 13 ianuarie a.c., în jurul orei 20.00, un echipaj de jandarmi aflat în patrulare în zona Triajului C.F.R. Palas a observat două persoane care dezasamblau componente metalice ale vagoanelor aflate în triaj.

 Elvis G., de 24 de ani din Constanţa şi Marcel C., în vârstă de 32 de ani, din Năvodari au fost surprinşi de jandarmi încărcând marfa într-un autoturism Dacia Break.  

 Bunurile sustrase, în greutate de aproximativ 1.000 de kilograme (aproape 80 de piese metalice: buloane, arcuri, saboţi de frână, cutii de osii, elemente de tracţiune etc.) au fost predate pe bază de proces verbal reprezentanţilor Reviziei C.F.R. Palas, iar pe numele celor două persoane au fost întocmite documentele premergătoare, pentru comiterea faptei de furt calificat. Dosarul urmează a fi înaintat Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanţa.

 ***Vineri, 15 ianuarie, căpitan Gili Pană, ofiţer specialist în cadrul Compartimentului Prevenirea şi Combaterea Criminalităţii, al Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Constanţa, va fi prezent la Hârşova, unde se va întâlni cu elevii liceului Teoretic Ioan Cotovu şi liceului Agroindustrial, din localitate. Pe agenda discuţiilor figurează discuţii legate de combaterea violenţei în şcoli şi prevenirea şi combaterea consumului de droguri.
 Căpitan Gili Pană este specializat  ca formator antidrog, în urma unui stagiu Phare desfăşurat în urmă cu trei ani, la Bucureşti, sub îndrumarea unor formatori ai Jandarmeriei Franceze şi experţi ai Agenţiei Naţionale Antidrog.

 COMPARTIMENTUL DE RELAŢII PUBLICE

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii