Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:15 20 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Buletin informativ IJJ 16.08.2010

ro

16 Aug, 2010 18:56 1058 Marime text

Jandarmii constănţeni care au acţionat în acest week-end în sistemul integrat de menţinere a ordinii publice (Litoral 2010) şi în zonele de responsabilitate din judeţ au aplicat 23 de sancţiuni contravenţionale în valoare de 5.800 lei, pentru încălcări ale legislaţiei în ceea ce priveşte normele de convieţuire socială, tulburarea liniştii publice, provocarea şi participarea efectivă la scandal, injurii şi comerţ ambulant.

O floare şi doi... grădinari

Sâmbătă, 14 iulie a.c., ora 20.30, jandarmii aflaţi în cartierul Abator din Constanţa i-au surprins pe Paraschiv S., de 35 de ani, Radu C., de 28 de ani şi Alexandra N., în vârstă de 23 de ani, toţi din Constanţa, chiar în momentul în care se încăieraseră, ca urmare a unor neînţelegeri.

Scandalul a avut loc în faţa complexului din zonă, pe fondul unor certuri anterioare. Paraschiv S. i-a cerut lui Radu C. să renunţe la prietenia cu Alexandra N., pe motiv că între cei doi este o diferenţă prea mare de vârstă şi l-a ameninţat că îi va da o lecţie, în cazul în care nu va asculta. Tânărul abordat nu a stat prea mult pe gânduri şi l-a luat pe celălalt bărbat de guler, iar în ajutorul său a sărit şi Alexandra N.

 Încăierarea s-a încheiat la intervenţia jandarmilor, iar cel mai „şifonat“ a ieşit Paraschiv S., care s-a ales cu nasturii de la cămaşă rupţi şi câteva zgârâieturi pe faţă. Persoanele turbulente au fost amendate cu câte 200 de lei. 

Circ gratuit, „taxat“ pe plaja Modern

Un tânăr de 23 de ani din Medgidia a fost sancţionat cu 500 de lei în noaptea de duminică spre luni pe plaja Modern, după ce a fost surpins de jandarmi când aducea injurii trecătorilor aflaţi în zonă.

 În jurul orei 1.00, Gabriel R. se afla în zona barierei de acces pe plajă şi s-a arătat deranjat de grupurile de trecători care nu îi permiteau să admire navele aflate în rada portului. Mai mult, a început să adreseze cuvinte jignitoare persoanelor care treceau prin faţa lui. În momentul în care jandarmii i-au cerut să se legitimeze, a refuzat să prezinte documentele de identitate.

Avertizat că în acest context va fi condus la sediul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean sau la cea mai apropiată secţie de Poliţie pentru verificări, tânărul a binevoit în cele din urmă să se legitimeze. A încasat apoi o amendă de 500 de lei.  

Oprire la barieră…

Jandarmii aflaţi în patrulare în noaptea de duminică spre luni pe strada Caraiman, din Constanţa, au sancţionat patru tinere cu vârste cuprinse între 17 şi 30 de ani, pentru atragerea de persoane în scopul practicării de relaţii sexuale, în vederea obţinerii de foloase materiale.

Ionela L., de 26 de ani din Tulcea, Mariana S., de 30 de ani din Slatina (Olt), A.B. din Botoşani şi G. I. din Constanţa, ambele de 17 ani, au fost surprinse în zona barierei C.F.R. în urma a trei acţiuni desfăşurate pe durata a 90 de minute.

Persoanele în cauză au fost sancţionate cu câte 500 de lei.

COMPARTIMENTUL DE RELAŢII PUBLICE

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii