Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:15 20 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Buletin informativ IJJ 24.02.2010

ro

24 Feb, 2010 19:24 767 Marime text

MINISTERUL ADMINISTRAŢIEI ŞI INTERNELOR
JANDARMERIA ROMÂNĂ
 
INSPECTORATUL DE JANDARMI JUDEŢEAN  CONSTANŢA
„GENERAL DE BRIGADA TEODOR MECULESCU”
-  RELAŢII PUBLICE -
Str. Mircea cel Bătrân Nr. 108 ; Tel. : 0241.618969, Fax : 0241.616153, www.jandarmeriaconstanta.ro

 Nr. 22
Constanţa, 24.02.2010   

 B U L E T I N   I N F O R M A T I V

 Miercuri, 24 februarie a.c., ora 11.30, un echipaj de jandarmi aflat în patrulare pe strada 9 Mai din Hârşova a intrat în clădirea vechii şcoli generale Ioan Cotovu, după ce a auzit zgomote produse de bucăţi de zid aflat în cădere. Clădirea de patrimoniu se află în administrarea Primăriei Hârşova.
 La faţa locului a fost depistat Pandele Seit M., de 24 de ani din Hârşova, care avea auspra lui o lopată, un topor şi mai multe ciocane. Luat la întrebări, el a declarat jandarmilor că avea de gând să facă rost de cărămizi şi lemnărie, care i-ar fi fost necesare în folos propriu.
 Pe numele tânărului au fost întocmite actele premergătoare, pentru comiterea faptei de distrugere.  Dosarul urmează a fi înaintat Parchetului d.p.l. Judecătoria Hârşova.

Marţi, 23 februarie a.c., în jurul orei 17.00, un echipaj mixt de ordine publică format dintr-un jandarm şi un agent al Poliţiei Municipiului Mangalia, aflat în patrulare în zona de nord a oraşului a depistat trei bărbaţi care distrugeau zidul spălătoriei unui hotel, cu ajutorul unui ciocan de tip baros.
 Csaba M., de 39 de ani, Constantin S., de 24 de ani, ambii din Mangalia şi Gică P., în vârstă de 34 de ani din Bacău au fost conduşi la sediul Poliţiei Mangalia, pentru efectuarea verificărilor privind fapta de distrugere.

Marţi, 23 februarie a.c., ora 14.00, un echipaj de jandarmi aflat în patrulare în zona centrală a oraşului Constanţa a depistat un bărbat care oprea trecătorii de pe strada Sabinelor, în apropiere de piaţa Griviţei, oferindu-le ţigări spre comercializare. 
Legitimat de jandarmi, Ali D., în vârstă de 31 de ani, nu a putut prezenta documente de provenienţă a mărfii şi nici autorizaţie de comercializare. Prin urmare, cele 30 de pachete de ţigări, de diferite mărci, au fost indisponibilizate în vederea confiscării, iar persoana în cauză a fost amendată cu 1.000 de lei.

COMPARTIMENTUL RELAŢII PUBLICE

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii