Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:17 20 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Buletin informativ IJJ 25.01.2010

ro

25 Jan, 2010 16:15 712 Marime text

MINISTERUL ADMINISTRAŢIEI ŞI INTERNELOR
JANDARMERIA ROMÂNĂ
 
INSPECTORATUL DE JANDARMI JUDEŢEAN  CONSTANŢA
„GENERAL DE BRIGADA TEODOR MECULESCU”
-  RELAŢII PUBLICE -
Str. Mircea cel Bătrân Nr. 108 ; Tel. : 0241.618969, Fax : 0241.616153, www.jandarmeriaconstanta.ro
Nr. 10,
Constanţa, 25.01.2010

B U L E T I N   I N F O R M A T I V

Duminică, 24 ianuarie a.c., în jurul orei 19.00, un echipaj mixt de ordine publică format dintr-un jandarm şi doi poliţişti ai secţiei 5 Constanţa s-a deplasat de urgenţă în zona Viile Noi a municipiului Constanţa, după ce trei bărbaţi au prins un tânăr pe care îl văzuseră cu un acumulator auto în braţe.
În urma verificărilor de la faţa locului, oamenii legii au stabilit că Florin G., de 24 de ani din Mereni a sustras acumulatorul auto de la maşina parcată în faţa unui imobil. La scurt timp după aceea, a fost surprins de cei trei bărbaţi care au reclamat ulterior fapta de furt. În plus, în momentul în care şi-a dat seama că riscă să fie prins, tânărul a abandonat bateria auto, la circa 20 de metri de locul faptei.
Prejudiciul a fost înapoiat proprietarului, iar persoana în cauză a fost condusă la sediul Poliţiei, pentru continuarea cercetărilor, existând suspiciunea comiterii faptei de furt din auto. 
***
În această perioadă, echipajele de ordine publică aflate în misiuni acordă o atenţie sporită persoanelor din categoria celor fără adăpost, pentru ca acestea să nu rămână pe străzi, îndeosebi pe parcursul nopţii.
Astfel, duminică, 24 ianuarie a.c., în jurul orei 15.00, un echipaj mixt format dintr-un jandarm şi un poliţist al secţiei 5, aflat în patrulare pe aleea Egretei din Constanţa, a găsit în scara unui bloc un minor în vârstă de 12 ani, care se încălzea la caloriferul montat pe casa scării.
Echipajul de ordine publică a stabilit, în urma discuţiilor cu proprietarii, că băiatul dormea de două nopţi în locul respectiv. Minorul, M.C.B., era fugit de la Adăpostul de Copii de pe strada Decebal, din Constanţa, încă din vara anului 2009.
Având în vedere că nu prezenta urme de violenţă şi nu suferea de efecte cauzate de temperaturile extrem de scăzute la care s-a expus, minorul a fost condus la adăpostul de copii şi predat personalului specializat al instituţiei sociale.


 COMPARTIMENTUL DE RELAŢII PUBLICE

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii