Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:36 20 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Buletin informativ IJJ 30.07.2010

ro

30 Jul, 2010 15:09 823 Marime text

B U L E T I N   I N F O R M A T I V

Jandarmii constănţeni care au acţionat în perioada 27-30.07.a.c, în sistemul integrat de menţinere a ordinii publice (Litoral 2010) pe faleza de la Cazino (Constanţa) şi pe faleza de la Eforie, precum şi în zonele de responsabilitate din judeţ au aplicat 25 de sancţiuni contravenţionale în valoare de 7.800 lei, pentru încălcări ale legislaţiei în ceea ce priveşte normele de convieţuire socială, tulburarea liniştii publice, provocarea şi participarea efectivă la scandal, injurii şi comerţ ambulant.

Gogoaşa înfuriată, amendată înc-o dată...

Joi, 29 iulie a.c., ora 15.30, jandarmii aflaţi în zona plajei Splendid Beach (Eforie) l-au surprins pe Omiş I., de 29 de ani din localitate în timp ce se plimba pe plajă cu o cutie din carton, plină cu gogoşi pentru a le vinde.

Persoana în cauză nu a putut prezenta nici un fel de documente care să ateste legalitatea activităţii comerciale, drept pentru care a fost sancţionată cu 1.000 de lei. În aceeaşi zonă, în decursul următoarelor 60 de minute, au mai fost sancţionaţi, cu aceleaşi sume, pentru aceeaşi faptă Mirela A., de 23 de ani, Lucian V., de 19 ani şi Radu S., în vârstă de 21 de ani, toţi din Eforie.

Existând suspiciuni cu privire la calitatea alimentelor oferite spre vânzare şi condiţiile de comercializare care puteau pune în pericol sănătatea cumpărătorilor, marfa a fost ridicată în vederea distrugerii.

Animal Planet

Un bărbat de 34 de ani din Hârşova a fost amendat cu 1.000 de lei în noaptea de 28 spre 29 iulie în jurul orei 23, după ce vecinii acestuia, deranjaţi de gălăgie, au sunat la 112.
Iusein M. a fost iniţial rugat să se calmeze. Vecinii afirmă că bărbatul a ieşit din curte şi a început să ţipe la o pisică urcată într-un copac. Întrebat care este motivul scandalului, bărbatul a început să urle, supărat că animalul nu vrea să coboare şi să intre în casă. În cele din urmă, la faţa locului a sosit un echipaj de jandarmi, însă la vederea oamenilor în uniformă, Iusein M. a devenit violent. În cele din urmă, el a fost calmat şi avertizat că sancţiunea poate creşte în valoare în eventualitatea în care va continua să deranjeze liniştea vecinilor.
La Năvodari, pentru o faptă similară, a fost amendat joi 29 iulie, ora 19.30 Mircea L. de 50 de ani, care a încasat o amendă de 500 de lei.

Au cerut şi li s-a dat…

Joi, 29 iulie, în jurul orei 15.00, un echipaj de jandarmi aflat în patrulare pe faleza de la Eforie l-au sancţionat cu 200 de lei pe Constantin M., de 55 de ani din Vaslui, care apela la mila trecătorilor, cerând bani. Alte două sancţiuni, în valoare de câte 100 de lei au fost aplicate în ultimele 48 de ore şi pe faleza de la Cazino. 
 
COMPARTIMENTUL DE RELAŢII PUBLICE

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii