Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:21 21 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Buletin informativ IJJ Constanta - 01.11.2011

ro

01 Nov, 2011 17:12 863 Marime text
Luni, 31 octombrie a.c., ora 16.00, un echipaj de jandarmi aflat în patrulare la aproximativ 1500 metri de localitatea Cuza Vodă,  a observat trei persoane care încărcau în portbagajul unui autoturism de teren, mai multe bucăţi de fier beton. Intrebate cu privire la provenienţa materialului feros, persoanele în cauză au declarat că au găsit barele de fier beton pe câmp, în apropierea Fermei nr. 3 Fruvimed Medgidia.  Deoarece declaraţiile lor erau contradictorii, jandarmii au trecut la controlul maşinii, în interiorul căruia au mai fost descoperite şi două ciocane (unul cu greutatea de 3 kg şi unul cu greutatea de 1,5 kg).
Florin S., de 29 ani, Marian E., de 21 ani şi Iulian C., de 19 ani, din Cuza Vodă, au recunoscut faptul că fierul provine din spargerea a 36 de şpalieri aflaţi în interiorul Fermei nr. 3 Fruvimed Medgidia.
Cantitatea de fier a fost predată pe bază de proces-verbal societăţii păgubite, pe numele celor trei fiind întocmite actele premergătoare pentru comiterea faptelor de distrugere şi furt, acestea urmând a fi înaintate Parchetului de pe lângă Judecătoria Medgidia.
***
Luni, 31 octombrie a.c., ora 14.00, un echipaj de jandarmi aflat în patrulare, a observat pe str. Nehoiului, din Constanţa, un atelaj hipo în care se aflau 2 persoane şi mai multe obiecte metalice. La oprirea acestuia s-a constatat că cei doi transportau 5 uşi metalice. La întrebarea jandarmilor despre  provienţa uşilor, A. A., de 17 ani şi E.A., de 16 ani, din Constanţa,  au recunoscut că au spart o boxă de la un bloc situat pe strada Theodor Speranţa. Prejudiciu a fost recuperat şi predat părţii vătămate.
Persoanele mai sus menţionate au fost conduse la sediul Secţiei 5 Poliţie Constanţa pentru continuarea cercetărilor.
INFORMARE ŞI RELAŢII PUBLICE
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii