Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:19 20 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Buletin informativ - IJJ Constanta

ro

08 Oct, 2010 17:30 914 Marime text

ORDINE PUBLICĂ

În perioada 01 octombrie -08 octombrie a.c., efective din cadrul Grupării de Jandarmi Mobile „TOMIS" au desfăşurat misiuni de menţinere a ordinii publice şi pentru combaterea faptelor cu caracter contravenţional şi infracţional, în mod independent, cât şi în cooperare cu Poliţia Constanţa, astfel:

Au fost puse în executare 9 mandate de aducere;

Au asigurat măsurile de ordine şi siguranţă publică pe timpul desfăşurării unor manifestaţii sportive, respectiv meciurile de fotbal dintre F.C. Viitorul Constanţa - Juventus Bucureşti şi F.C. Farul Constanţa - Dunărea Galaţi;

Au participat la cinci acţiuni punctuale de prevenire şi combatere a infracţiunilor şi contravenţiilor pe raza localităţii Valu lui Traian, în cooperare cu formaţiunile de Poliţie rurală;

Zilnic, peste 40 de jandarmi au executat misiuni destinate menţinerii ordinii şi siguranţei publice, împreuna cu lucrători din cadrul Secţiilor de Poliţie din Constanţa.

Pe timpul desfăşurării acestor misiuni, jandarmii au aplicat 18 sancţiuni contravenţionale, în valoare totală de 3650 lei.

Contravenţiile constatate se referă în general la tulburarea liniştii publice şi consum de băuturi alcoolice în locuri publice neamenajate.

COMPARTIMENTUL DE INFORMARE ŞI RELAŢII PUBLICE

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii