Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:28 20 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Buletin informativ IJJ Constanţa - Vineri, 17 August 2012

ro

17 Aug, 2012 23:14 1033 Marime text

În perioada 17-19 august, a.c., peste 70 jandarmi din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Constanţa, vor asigura măsurile de ordine publică la o serie de manifestări cultural-sportive (spectacole, competiţii etc.) în localităţile Constanţa şi Năvodari. În plus, la nivelul inspectoratului s-au organizat echipe de intervenţie, pregătite în orice moment să răspundă eventualelor solicitări.

Vineri, 17 august pînă duminică 19 august, 20 de jandarmi, zilnic, vor asigura măsuri de ordine publică la Năvodari, Tabăra Lebăda, unde are loc concertul „Soundwaves 12". Având în vedere această manifestare publică (implicând, conform organizatorilor, prezenţa a aproximativ 5.000 de persoane), pentru buna desfăşurare a evenimentelor, recomandăm publicului spectator să ţină cont de indicaţiile organizatorilor de evenimente şi de cele ale forţelor de ordine.

Sîmbătă 18 august, 10 jandarmi vor asigura ordinea publică la meciul de rugby dintre R.C.J. Farul Constanţa şi R.C. Baia Mare.

Tot sâmbătă, 10 jandarmi vor asigura ordinea publică la marşul pe biciclete "Ziua Marinei...Să navigăm o zi pe roţi cu toate pînzele sus", marş ce se desfăşoară pe un traseu în municipiul Constanţa, cu plecare de la Sala Sporturilor.

COMPARTIMENTUL DE RELAŢII PUBLICE

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii