Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:22 21 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Bunuri personale înapoiate de un jandarm

ro

24 Oct, 2011 23:32 964 Marime text

Astăzi, 24.10.2011, ora 10.00, subofiţerul care executa serviciul de pază la Trezoreria Constanţa, plt. Marius Mîţoc, a observat un portmoneu pe tejgheaua unuia dintre ghişeele instituţiei. Subofiţerul, împreună cu un angajat al Trezoreriei a examinat conţinutul portofelului, pentru a putea stabili identitatea persoanei care îşi pierduse bunurile personale. Ca urmare a verificărilor, s-a constatat că în interior se aflau documente, carduri de cumpărături, facturi şi suma de 150 de lei, toate aparţinând Claudiei A., de 42 de ani, din Constanţa.

În scurt timp, subofiţerul a reuşit să contacteze persoana în cauză, care s-a prezentat personal pentru a face dovada identităţii şi pentru a reintra în posesia bunurilor.

Claudia A. a mulţumit jandarmului pentru recuperarea integrală a bunurilor pierdute, după ce a semnat un proces verbal de constatare. Persoana a menţionat că în aceeaşi zi se deplasase la Trezorerie pentru soluţionarea unor probleme şi îşi uitase portofelul, fără a mai spera că îl va primi înapoi.

INFORMARE ŞI RELAŢII PUBLICE

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii