Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:15 21 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Căutători de „comori“, în apropierea localităţii Remus Opreanu

ro

05 Sep, 2011 16:02 780 Marime text

Căutători de „comori“, în apropierea localităţii Remus Opreanu


Luni, 05 septembrie a.c., ora 02.30, un echipaj de jandarmi aflat în patrulare a observat un autovehicul staţionat şi trei persoane care săpau pe un câmp, în apropierea localităţii Remus Opreanu. Deoarece era o oră mult prea înaintată pentru lucrări agricole la „culturile de toamnă” şi exact pe acolo trece conducta dezafectată aparţinând S.C. Petrotrans, jandarmii au trecut la interceptarea şi somarea persoanelor în cauză. 
Cele trei persoane s-au urcat în autovehicul şi au încercat să dispară pe câmp, dar au fost blocaţi de echipajul auto.
La faţa locului şi în autovehicul, jandarmii au găsit  dispozitive de tăiere, două tuburi de oxigen, sape şi alte scule.
Cei trei bărbaţi, Cristian G., de 29 ani, Adrian G., de 27 ani şi Angyel A., de 54 ani, toţi din Cobadin, le-au declarat jandarmilor că intenţionau să scoată din pământ conducta metalică cu scopul de a o comercializa la un centru de colectare a fierului vechi. Aceştia au fost predaţi Poliţiei Medgidia, pentru continuarea cercetărilor. Pe numele lor au fost întocmite actele premergătoare, în ceea ce priveşte săvârşirea faptelor de distrugere şi tentativă de furt.

INFORMARE ŞI RELAŢII PUBLICE

 

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii