Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:21 20 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Comunicat IJJ Constanta - Luni, 04 Octombrie 2010

ro

04 Oct, 2010 20:08 789 Marime text

Duminică, 03 octombrie a.c., în jurul orei 17.00, un echipaj de jandarmi aflat în patrulare în Hârşova, intersecţia străzilor Plantei şi Albinelor, a fost sesizat de o femeie din localitate cu privire la faptul că i-a fost furat telefonul mobil, în timp ce încerca să cumpere fructe de la piaţă.

Victima furtului a declarat că bănuieşte un bărbat şi o femeie, care ar fi acţionat în complicitate. Astfel, în timp ce bărbatul îi oferea marfa spre vânzare, femeia i-a băgat mâna în poşetă, i-a luat telefonul mobil şi a încercat să îşi piardă urma în mulţime.

Jandarmii au început verificările în zonă şi i-au depistat în scurt timp pe Memet A. şi Sabrie A., ambii de 23 de ani, din Hârşova. Iniţial cei doi au declarat că nu au nici o legătură cu fapta reclamată, însă în cele din urmă, bărbatul a recunoscut că telefonul a fost furat de soţia lui. Femeia a scos în cele din urmă din haine aparatul, recunoscut ulterior de victimă ca fiind cel furat.

Pe numele persoanelor în cauză au fost întocmite actele premergătoare pentru comiterea faptelor de furt calificat (în cazul femeii) şi complicitate la furt (pe numele lui Memet A.). Dosarele urmează a fi înaintate Parchetului de pe lângă Judecătoria Hârşova.

COMPARTIMENTUL DE RELAŢII PUBLICE

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii