Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:15 20 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Comunicat IJJ Constanta - Miercuri, 10 Noiembrie 2010

ro

10 Nov, 2010 17:58 850 Marime text

Marţi, 09 noiembrie a.c., în jurul orei 14.00, un echipaj de jandarmi aflat în patrulare în Medgidia a observat în faţa Spitalului Municipal din localitate un bărbat care oprea trecătorii aflaţi în zonă, pentru a le oferi spre vânzare ţigări.

La vederea jandarmilor, bărbatul a încercat să scape cu fuga, urcând la volanul unui autoturism Opel Vectra, parcat pe un trotuar în apropiere, dar a fost oprit, imobilizat şi legitimat. În urma verificărilor, jandarmii au descoperit 1.528 de pachete cu ţigări marca Viceroy, depozitate în autoturism. George U., de 35 de ani din Constanţa nu a putut prezenta nici un fel de documente de provenienţă a mărfii, sau care să demonstreze legalitatea activităţii comerciale. Persoana în cauză a fost condusă la sediul din Medgidia al Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Constanţa, pentru continuarea verificărilor.

Marfa a fost indisponibilizată, în vederea confiscării, iar bărbatul a fost sancţionat cu 1.000 de lei.

Pentru un plus de siguranţă, Jandarmeria Română sfătuieşte cetăţenii să anunţe cea mai apropiată patrulă de jandarmi dacă observă persoane cu comportament antisocial sau sunt abordaţi de persoane necunoscute, cu scopuri obscure.

Deasemeni, se poate apela non-stop Serviciul Naţional Unic pentru Apeluri de Urgenţă 112.

COMPARTIMENTUL RELAŢII PUBLICE

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii