Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:30 20 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cu ochii la jandarmi, Alberto a cazut cu tot cu poseta...

ro

07 Jul, 2010 15:36 897 Marime text

B U L E T I N   I N F O R M A T I V

Moda sezonului?
Cu ochii la jandarmi, Alberto a căzut cu tot cu poşetă...

Marţi, 06 iulie a.c., în jurul orei 15.00, unul dintre jandarmii care asigură paza şi protecţia Consulatului Turc de la Constanţa a imobilizat şi a reţinut în imediata apropiere a clădirii consulare un bărbat de 40 de ani, suspect de furtul poşetei unei femei.

Bărbatul traversase bulevardul Ferdinand printre maşini, dinspre staţia de autobuz către clădirea consulatului, urmărit de o femeie care striga: „Prindeţi hoţul! Mi-a furat poşeta!“. La vederea omului în uniformă, suspectul a aruncat din mână o geantă din pânză, a vrut să fugă, s-a împiedicat şi a căzut pe trotuar, lovindu-se cu faţa de asfalt.
Jandarmul l-a ridicat de jos şi l-a imobilizat, după care a trecut la legitimarea sa. Femeia de 49 de ani şi-a recuperat poşeta şi a declarat că bunul i-a fost luat cu forţa.

Alberto D., cu domicilul în Ploieşti (Prahova) a fost preluat de un echipaj mobil de jandarmi şi a fost condus la sediul Secţiei 3 Poliţie pentru continuarea cercetărilor, existând suspiciunea comiterii faptei de tâlhărie.  

COMPARTIMENTUL DE RELAŢII PUBLICE

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii