Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:26 20 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Jandarmii aplică legea la Palatul de Justiţie

ro

25 Sep, 2010 00:08 1273 Marime text
inst_r.jpgVineri, 24 septembrie a.c., ora 08.30, jandarmii care asigură paza şi protecţia instituţională în clădirea Palatului de Justiţie au detensionat situaţia creată de mai mulţi justiţiabili adunaţi în faţa clădirii.

O parte dintre cele 12 persoane urma să compară în Instanţă. Pentru prevenirea oricăror fapte antisociale, jandarmii le-au cerut să păstreze liniştea şi să înceteze cu schimbul de replici. În plus, la faţa locului a sosit în cel mai scurt timp şi o echipă de intervenţie a detaşamentului mobil.

Au fost luate toate măsurile necesare pentru accesul în siguranţă al justiţiabililor în cauză la Instanţă. La intrarea în clădire, una dintre persoane, Mareş P., de 43 de ani, nu a declarat toate obiectele pe care le avea în posesie. În urma verificărilor, jandarmii au găsit asupra lui un cuţit de 26 de centimetri lungime, ascuns în buzunarul din spate al pantalonilor.

Pe numele acestuia, jandarmii au întocmit acte premergătoare pentru port ilegal de cuţit în locuri publice. Dosarul urmează a fi înaintat Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanţa.

Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Constanţa va acţiona cu fermitate, în spiritul şi litera legii, potrivit competenţelor conferite de lege pentru prevenirea şi combaterea oricăror fapte care ar putea aduce atingere normelor de convieţuire socială, stării de normalitate, ordinii şi siguranţei publice.

COMPARTIMENTUL DE RELAŢII PUBLICE

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii